Hayu beleef uren lang plezier met Amerikaanse Reality TV

Aanbiedingen van Hayu

Is Amerikaanse Reality televisie echt iets voor jou, dan het de streamingdienst Hayu een echte aanrader voor jou. Hayu is in Nederland misschien nog niet heel bekend, dit komt ook omdat het nog niet heel lang in Nederland beschikbaar is. Hayu is net als Netflix, Videoland en Disney+ een streamingdienst. Toch is Hayu totaal niet te vergelijken met de andere streamingdiensten en dat heeft de volgende reden. Pak bijvoorbeeld Netflix, je betaalt hier een vast bedrag per maand, echter weet je niet wat je te zien gaat krijgen. Het kan dus maar zo zijn dat er de komende maanden niks nieuws komt dat jij leuk vindt, dan is het al snel zonde van je geld. Bij Hayu gaat dit anders en dat komt omdat zij alleen maar Amerikaanse Reality Televisie in het aanbod hebben. Neem nu dus snel een abonnement en beleef uren lang plezier.

 

Hayu de streamingdienst voor Reality TV

Met Hayu heb je Reality TV On-Demand en dat eigenlijk voor een hele lage prijs, je betaald slechts € 5,99 per maand. Omdat jij natuurlijk nooit van tevoren weet of het wat voor jou is kun je eerst genieten van een gratis proef periode, hoe vet is dat. Zo kun jij urenlang Amerikaanse Reality televisie kijken en het mooie is dat je het tegelijk met Amerika kunt kijken zo loop je nooit meer achter. Enkele zeer populaire programma's bij Hayu zijn:

  • Keeping Up With the Kardashians
  • Top Chef
  • Vanderpump Rules
  • Made in Chelsea
  • Below Deck Sailing Yacht
  • Family Karma
  • It Takes Gutz To Be A Gutierrez

Zo zie je maar alle populaire Amerikaanse Reality series kun jij nu kijken bij Hayu. Bij Hayu kun je meer dan 250 reality shows bekijken en die hebben samen ruim 6.500 afleveringen. Zo zie je maar, jij kunt je uren vermaken en het mooie ervan is dat het er alleen maar meer worden.

Amerikaanse Reality TV On-Demand

Als jij helemaal gek bent van Reality televisie, dan moet je gewoon een abonnement nemen bij Hayu. Alleen bij Hayu kun jij namelijk uren genieten van de allerbeste reality soaps. Het mooie is dat alle soaps die je bij Hayu vindt niet te zien zijn op bijvoorbeeld Netflix, Videoland of Disney+. Hayu is daardoor een unieke streamingdienst die Amerikaanse Reality Televisie naar een hoger niveau brengt. Maak daarom vandaag nog een account aan, maak gebruik van de gratis proefperiode en betaal daarna slechts € 5,99 per maand.