Hill’s aanbiedingen met hoge kortingen tot wel 50%

Aanbiedingen van Hills

Hill’s Pet Nutrition is een bekend merk voor veel mensen met honden en-/of katten. Hill’s is opgericht door dr. Mark Morris, een dierenarts in 1939. Hij vond dat we de gezondheidszorg voor huisdieren net zo serieus moesten nemen als die van onszelf. Hij vond de dierenvoeding die destijds op de markt was niet goed genoeg en zag ook een verband tussen de ziektes en deze voeding. Eigenlijk is hij aan de hand van een blindengeleidenhond genaamd Buddy met een nierziekte gaan werken aan speciaal voer voor honden met nierproblemen en zo ontstond er de eerste voeding Hill’s Prescription Diet k/d. Vandaag de dag is er een heel mooi assortiment. Het mooiste is nog dat er altijd heel veel gave aanbiedingen zijn. Hierdoor profiteer ja van kortingen tot maar liefst 50%.

 
Positie
Shop
Product
Prijs
Jouw voordeel
Bezoek Shop
Totaal aantal aanbiedingen beschikbaar: 58

Ontdek het Hill’s Prescription Diet en koop het met korting

Hier begon het dus mee, met dierenartsenvoeding. Je kan het zo gek niet bedenken of er bestaat wel speciaal voer voor jouw hond of kat met een leverprobleem, een kat met blaasgruis of viervoeter die net uit een zware operatie komt en dus moet aansterken. Wat je maar nodig hebt Hill’s heeft het wel in brokken en nat/blikvoer. Wel is deze speciale lijn alleen te koop bij de dierenarts of bij de betere dierenspeciaalzaken die hier toestemming voor hebben. Dit hebben ze gedaan, omdat het speciale voedingen zijn die wat extra uitleg nodig hebben of echt alleen maar goed zijn voor honden en-/of katten met een ziekte wat eerst door een dierenarts moet worden geconstateerd.

Ook het Hill’s Science Plan is super bekend

Vanaf 1968 is ook de normale voedingslijn op de markt voor zowel honden en katten. De Hill’s Science Plan producten zijn gemaakt voor honden en katten van iedere leeftijd en ras grootte. Ook heb je in deze lijn wat specialere voedingen, denk hierbij aan honden en-/of katten met overgewicht, met een gevoelige spijsvertering of een allergie voor graan. Ook is er bij deze voeding een nat/blikvoeding verkrijgbaar mocht je jouw huisdier een keer wat afwisseling willen geven. Zo is er voor elke hond en-/of kat wel een geschikte voeding te vinden binnen het merk Hill’s. Mocht je minder tevreden zijn, ze hebben omdat ze zo achter hun eigen product staan een 100% tevredenheid garantie. Niet goed, geld terug of een ander product.

Koop voer van Hill’s en steunt daardoor automatisch het Goede doel

Hill’s is heel erg bezig met het steunen van goede doelen. Hill’s vindt ook dat de juiste voeding de manier waarop een dier zicht voelt, eruitziet en gedraagt volledig veranderen. Daarom doneren ze met hun eigen programma Hill’s Food, Shelter & Love programma Hill’s voer aan asielen om huisdieren zo sneller een tweede kans te geven. Sinds 2002 heeft Hill’s meer dan 12 miljoen huisdieren uit asielen geholpen om een nieuw thuis te vinden, meer dan 235 miljoen euro aan voeding gedoneerd, en werkten samen met 1000 opvangcentra wereldwijd. Wanneer de consument Hill’s voeding koopt dan help jij onbewust mee aan dit goede doel en zorg je dat er 365 dagen per jaar premium dierenvoeding aan duizenden asieldieren gevoerd kan worden. Kleine moeite dan toch om Hill’s Science plan eens te proberen.

De Hill’s aanbiedingen zijn ook nog eens spectaculair

Inmiddels ligt Hill’s bij heel veel verschillende winkels in het assortiment. Dit is goed nieuws voor jou, want de kans dat jij het bij jouw favoriete webwinkel kunt kopen is hierdoor erg groot. Daarnaast is er meer concurrentie en dat zorgt weer voor mooie aanbiedingen. Zo kun je profiteren van hoge kortingen oplopend tot wel 50%. Hierdoor bespaar je dus echt super veel geld en dat is dus een reden om nu snel de huidige Hill’s aanbiedingen te bekijken. Ontdek dus snel welke items je nu met korting kunt kopen en profiteer.