Een Sim Only abonnement of abonnement met toestel sluit je af bij Hollandsnieuwe

Aanbiedingen van hollandsnieuwe

Telecom aanbiedingen, daar wordt natuurlijk iedereen blij van. Bij Hollandsnieuwe hebben ze altijd mooie aanbiedingen, is het niet op een Sim Only abonnement dan hebben ze wel een aanbieding voor een abonnement met toestel. Als je opzoek bent naar één van de grootste en snelst groeiende Sim Only providers van Nederland, dan heb je die zojuist gevondne. Hollandsnieuwe is namelijk zeer populair onder consumenten en zakelijke gebruikers. Dit omdat je ze zeer goede service leveren en daarnaast ook nog eens betaalbaar zijn.

Altijd top smartphone bij Hollandsnieuwe

Ben je opzoek naar een nieuw toestel, dan kun je deze vinden bij Hollandsnieuwe. Zij hebben namelijk niet altijd het nieuwste aanbod, maar wel een goed en voordelig aanbod aan smartphones. Zo koop je er telefoons van de merken:

  • Apple
  • Huawei
  • Nokia
  • Samsung
  • Sony
  • Xiaomi

Jij kiest welk toestel het beste bij jou pas om vervolgens een abonnement te kiezen tegen een zeer lage prijs. Wacht niet langer en neem nu een abonnement bij Hollandsnieuwe

Nooit onverwachts over je bundel heen

Het mooie van Hollandsnieuwe is dat jij nooit meer onverwachts over je bundel heen kan. Dit komt doordat je iedere maand vooraf betaald. Zo kun jij nooit onverwachts over je bundel heen. Ben je toch door je bundel heen en heb je meer MB's, belminuten of sms'jes nodig, dan kun je tussentijds extra opwaarderen.

Om alles zo gemakkelijk en transparant mogelijk te houden heb je bij Hollands nieuwe alles uit één bundel. Dat houd in dat 1 mb gelijk staat aan 1 belminuut of 1 sms. Het maakt dus niet uit of je de hele dag facetimet en de andere dag belt, voor beide betaal je het zelfde.

Het betrouwbare netwerk van Vodafone

Bij Hollands nieuwe maken ze gebruik van het betrouwbare netwerk van Vodafone. Bijna iedereen kent het netwerk van Vodafone wel en weet dat dit een betrouwbaar netwerk binnen Nederland is. Het mooie is dat je van snel internet profiteert, ze hebben namelijk een standaard internet download snelheid van 250 Mbps.

Bezoek HollandsNieuwe

Actuele aanbiedingen HollandsNieuwe

Samsung Galaxy S9 3000MB Unlimited MIN SMS

€ 33.00

Samsung Galaxy S9 + 3000MB + Unlimited MIN/SMS
Bekijk op HollandsNieuwe
Huawei P20 Lite 2000MB Unlimited MIN SMS

€ 20.00

Huawei P20 Lite + 2000MB + Unlimited MIN/SMS
Bekijk op HollandsNieuwe
Samsung Galaxy A50 2000MB Unlimited MIN SMS

€ 23.00

Samsung Galaxy A50 + 2000MB + Unlimited MIN/SMS
Bekijk op HollandsNieuwe
Sim Only 6000

€ 15.50

Sim Only 6000
Bekijk op HollandsNieuwe
Sim Only 5000

€ 13.00

Sim Only 5000
Bekijk op HollandsNieuwe
Huawei P Smart 2019 3000MB Unlimited MIN SMS

€ 22.00

Huawei P Smart 2019 + 3000MB + Unlimited MIN/SMS
Bekijk op HollandsNieuwe
Samsung Galaxy A40 1000MB Unlimited MIN SMS

€ 20.00

Samsung Galaxy A40 + 1000MB + Unlimited MIN/SMS
Bekijk op HollandsNieuwe
Samsung Galaxy S9 2000MB Unlimited MIN SMS

€ 31.00

Samsung Galaxy S9 + 2000MB + Unlimited MIN/SMS
Bekijk op HollandsNieuwe
Samsung Galaxy A40 3000MB Unlimited MIN SMS

€ 23.00

Samsung Galaxy A40 + 3000MB + Unlimited MIN/SMS
Bekijk op HollandsNieuwe

Bij HollandsNieuwe hebben ze nu een geweldige superdeal. Jij krijgt nu namelijk tijdelijk € 68,- korting op de Samsung Galaxy A51. Dit is natuurlijk een geweldige aanbieding en je doet er dan ook goed aan om hier nu van te profiteren.
Nu tijdelijk € 68,- korting
Wat een geweldige mobiele aanbieding is dit zeg. Tijdelijk betaal je bij HollandsNieuwe namelijk geen aansluitkosten. Dit betekent dat je direct € 20,- bespaard en dat is toch leuk mee genomen. Wacht daarom ook niet langer en neem nu een mobiel abonnement bij HollandsNieuwe.
Nu geen aansluitkosten