Een Sim Only abonnement of abonnement met toestel sluit je af bij Hollandsnieuwe

Aanbiedingen van hollandsnieuwe

Telecom aanbiedingen, daar wordt natuurlijk iedereen blij van. Bij Hollandsnieuwe hebben ze altijd mooie aanbiedingen, is het niet op een Sim Only abonnement dan hebben ze wel een aanbieding voor een abonnement met toestel. Als je opzoek bent naar één van de grootste en snelst groeiende Sim Only providers van Nederland, dan heb je die zojuist gevonden. Hollandsnieuwe is namelijk zeer populair onder consumenten en zakelijke gebruikers. Dit omdat je ze zeer goede service leveren en daarnaast ook nog eens betaalbaar zijn. Sluit nu dus super voordelig een abonnement online af en profiteer van een mooie aanbieding.

 
Positie
Omschrijving
Aanbieder

Altijd top smartphone bij Hollandsnieuwe

Ben je opzoek naar een nieuw toestel, dan kun je deze vinden bij Hollandsnieuwe. Zij hebben namelijk niet altijd het nieuwste aanbod, maar wel een goed en voordelig aanbod aan smartphones. Zo koop je er telefoons van de merken:

  • Apple
  • Huawei
  • Nokia
  • Samsung
  • Sony
  • Xiaomi

Jij kiest welk toestel het beste bij jou pas om vervolgens een abonnement te kiezen tegen een zeer lage prijs. Wacht niet langer en neem nu een abonnement bij Hollandsnieuwe. 

Nooit onverwachts over je bundel heen

Het mooie van Hollandsnieuwe is dat jij nooit meer onverwachts over je bundel heen kan. Dit komt doordat je iedere maand vooraf betaald. Zo kun jij nooit onverwachts over je bundel heen. Ben je toch door je bundel heen en heb je meer MB's, belminuten of sms'jes nodig, dan kun je tussentijds extra opwaarderen.

Om alles zo gemakkelijk en transparant mogelijk te houden heb je bij Hollands nieuwe alles uit één bundel. Dat houd in dat 1 mb gelijk staat aan 1 belminuut of 1 sms. Het maakt dus niet uit of je de hele dag facetimet en de andere dag belt, voor beide betaal je het zelfde.

Het betrouwbare netwerk van Vodafone

Bij Hollands nieuwe maken ze gebruik van het betrouwbare netwerk van Vodafone. Bijna iedereen kent het netwerk van Vodafone wel en weet dat dit een betrouwbaar netwerk binnen Nederland is. Het mooie is dat je van snel internet profiteert, ze hebben namelijk een standaard internet download snelheid van 250 Mbps.