Home Meets Nature koop vandaag nog planten en potten bij de online specialist

Aanbiedingen van Home Meets Nature

Home Meets Nature is de specialist in kamerplanten en bloempotten. Sinds de start richten ze zich alleen op klanten die voor kwaliteit kiezen, hierdoor hebben ze een kleinere markt maar kunnen ze wel aan hetgeen voldoend dat ze willen en dat is kwaliteit. We komen dan ook op de 5 redenen waarom het slim is om een bestelling te plaatsen bij Home Meets Nature:

  • Altijd vers van de kweker
  • Gunstige prijzen
  • Altijd de beste kwaliteit producten
  • Service, geen vraag is ze teveel
  • Altijd een ruim assortiment (kamer)planten en bloempotten

Het brede assortiment van Home Meets Nature

Bij Home Meets Nature vind je niet alleen kwaliteit maar ook een zeer ruim assortiment. Zo vind je er kamerplanten, tuinplanten en hydroplanten maar ook keramische bloempotten en lichtgewicht kunststof plantenbakken. Wat je ook maar zoekt, als je kwaliteit wilt vind je het zeker in het assortiment van Home Meets Nature. Al deze producten vind je overzichtelijk terug in hun categorieën, ze hebben namelijk alles netjes onderverdeeld. De volgende categorieën hebben ze bij Home Meets Nature: potterie, kamerplanten, tuinplanten, hydroplanten, kantoorplanten, planten in pot, woonaccessoires en verzorging & accessoires. Zo zie je maar ze hebben best nog een hoop categorieën waar jij uit kunt kiezen.

Gegarandeerd vers van de kweker

Wanneer je een nieuwe plant koopt wil je hem natuurlijk zo vers mogelijk, bij Home Meets Nature zit dat wel goed. Zij kweken namelijk zelf een groot deel van de planten, de planten die ze niet kweken halen ze rechtstreeks bij een collega kweker. Zo weet jij zeker dat je een verse plant in huis haalt. Aangezien het om verse planten gaat zullen ze ook nog langere tijd meegaan, wel zo fijn. Alle planten halen ze bij kwekers uit het Westland, beter bekend als de glazenstad van Nederland. Dit is namelijk het grootste aaneengesloten tuinbouwgebied ter wereld.

Altijd wel een aanbieding bij Home Meets Nature

Ben je gek van aanbiedingen, ook dan zit je goed bij Home Meets Nature. Je vindt er namelijk altijd wel een mooie aanbieding en daar wordt natuurlijk iedereen blij van. Ze hebben bij Home Meets Nature geen aanbiedingen pagina, je zult dus zelf de aanbiedingen moeten zoeken. Echter als je goed kijkt vallen ze al snel op waardoor jij gemakkelijk kunt profiteren van de beste aanbiedingen van Home Meets Nature. Wacht dus niet langer en koop vandaag nog een mooie kamerplant of bloempot met korting bij Home Meets Home.

Bezoek Home Meets Nature

Bloempot Couple (Beauty) Zwart Glans 44 Cm.

€ 109.00

Bloempot Couple (Beauty) Zwart Glans 44 Cm.Maatvoering: Diameter 44cm. Hoogte: 40cm. (Diameter betreft de buitenzijde van de pot op het breedste punt)Materiaal: Hoogwaardig keramiek.Kleur: Zwart.Toepassing: Geschikt voor gebruik binnen en buiten.Optionele accessoires zijn inzethoezen en onderzetters.Pot in werkelijkheid bekijken? Mail voor een afspraak naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bekijk op Home Meets Nature
Kentia (howea) forsteriana incl pot Style Square wit

€ 219.00

Kentia (howea) forsteriana incl pot Style Square wit in hydrocultuur.Product zoals op de foto geleverdStandplaats: half schaduw tot schaduw.Watergift: Zeer eenvoudig aan de hand van de geïnstaleerde watermeter.Voeding: oktober t/m februari 1x per 2 maanden. Maart t/m september 1x per maand hydroplantenvoeding.Maatvoering: Lengte 35 cm, breedte 35 cm en de totale hoogte inclusief plant is circa 165 cm.Kleur pot: Wit glans.Materiaal: Hoogwaardig kunststof.Geschikt voor gebruik binnen.
Bekijk op Home Meets Nature
Artstone Claire Balcony grey

€ 9.95

De Artstone Claire Balcony grey is een UV bestendige planter met een uniek drainage systeem. Vervaardigd uit een mix van Resin en gemalen steen en verkrijgbaar in diverse kleuren.Gemaakt van lichtgewicht kunststof.Geschikt voor binnen- en buiten gebruik.Optionele accessoires zijn transparante onderzetters.
Bekijk op Home Meets Nature
Vaas Partner (Beauty) Zwart Glans 93 Cm.

€ 499.00

Vaas Partner (Beauty) Zwart Glans 93 Cm.Maatvoering: Diameter 57cm. Hoogte: 93cm. (Diameter betreft de buitenzijde van de pot op het breedste punt)Materiaal: Hoogwaardig keramiek.Kleur: Zwart.Toepassing: Geschikt voor gebruik binnen en buiten.Optionele accessoires zijn inzethoezen en onderzetters.Pot in werkelijkheid bekijken? Mail voor een afspraak naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bekijk op Home Meets Nature
Dracaena lemon lime incl pot Style antraciet

€ 219.00

Dracaena lemon lime incl pot Style antraciet in hydrocultuur.Product zoals op de foto geleverdStandplaats: Feitelijk geschikt voor elke locatie. Probeer de meest felle (langdurige) middagzon te vermijden.Watergift: Zeer eenvoudig aan de hand van de geïnstaleerde watermeter.Voeding: oktober t/m februari 1x per 2 maanden. Maart t/m september 1x per maand hydroplantenvoeding.Diameter van de pot is 37 cm en de totale hoogte inclusief plant is circa 140 cm.Kleur pot: Antraciet glans.Materiaal: Hoogwaardig kunststof.Geschikt voor gebruik binnen.
Bekijk op Home Meets Nature
Vaas Coppa Lime 88 Cm.

€ 329.00

Vaas Coppa Lime 88 Cm.Maatvoering: Diameter 50cm. Hoogte: 88cm. (Diameter betreft de buitenzijde van de pot op het breedste punt)Materiaal: Hoogwaardig keramiek.Kleur: Lime.Toepassing: Geschikt voor gebruik binnen en buiten.Optionele accessoires zijn inzethoezen en onderzetters.Pot in werkelijkheid bekijken? Mail voor een afspraak naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bekijk op Home Meets Nature
Taxus Baccata Pyramide tuinplant

€ 215.00

Herkomst: Taxus is inheems in Europa, het Atlasgebergte (Noord-Afrika), Klein-Azië, Iran, Noord-Amerika, de Celebes-Eilanden en Indonesië. De Europese taxus (baccata) is goed bestand tegen schaduw en de enige boom die onder beuken kan groeien zowel op zure als op alkalische grond. Hij kan heel oud worden. Er bestaan nog taxusbomen waarvan men schat dat ze 3000 jaar oud zijn. Precies is het nooit te zeggen, want oude exemplaren zijn meestal hol van binnen zodat een betrouwbare telling van de jaarringen onmogelijk is. In het Schotse Fortingall staat een taxus die 3000 oud zou zijn.Standplaats: Zowel schaduw als zon. Winterhard tot -26.Verzorgingstips: Laat de grond niet uitdrogen, maar vermijd natte voeten. Hij kan in allerlei vormen (kegel, bollen spiralen) worden gesnoeid. Er wordt gesnoeid in de periode van half april tot augustus.Deze plant is niet geschikt voor consumptie!
Bekijk op Home Meets Nature
Vaas Partner Zwart Glans 69 Cm.

€ 139.00

Vaas Partner Zwart Glans 69 Cm.Maatvoering: Diameter 41cm. Hoogte: 69cm. (Diameter betreft de buitenzijde van de pot op het breedste punt)Materiaal: Hoogwaardig keramiek.Kleur: Zwart.Toepassing: Geschikt voor gebruik binnen en buiten.Optionele accessoires zijn inzethoezen en onderzetters.Pot in werkelijkheid bekijken? Mail voor een afspraak naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bekijk op Home Meets Nature
Kentia (howea) forsteriana incl pot Style Square zwart

€ 219.00

Kentia (howea) forsteriana incl pot Style Square zwart in hydrocultuur.Product zoals op de foto geleverdStandplaats: half schaduw tot schaduw.Watergift: Zeer eenvoudig aan de hand van de geïnstaleerde watermeter.Voeding: oktober t/m februari 1x per 2 maanden. Maart t/m september 1x per maand hydroplantenvoeding.Maatvoering: Lengte 35 cm, breedte 35 cm en de totale hoogte inclusief plant is circa 165 cm.Kleur pot: Zwart glans.Materiaal: Hoogwaardig kunststof.Geschikt voor gebruik binnen.
Bekijk op Home Meets Nature
Ficus amstel king incl pot Style Square zwart

€ 199.00

Ficus amstel king incl pot Style Square zwart in hydrocultuur.Product zoals op de foto geleverdStandplaats: Licht tot half schaduw.Watergift: Zeer eenvoudig aan de hand van de geïnstaleerde watermeter.Voeding: oktober t/m februari 1x per 2 maanden. Maart t/m september 1x per maand hydroplantenvoeding.Maatvoering: Lengte 35 cm, breedte 35 cm en de totale hoogte inclusief plant is circa 165 cm.Kleur pot: Zwart glans.Materiaal: Hoogwaardig kunststof.Geschikt voor gebruik binnen.
Bekijk op Home Meets Nature
Spathiphyllum mont blanc incl pot Style Square wit

€ 199.00

Spathiphyllum mont blanc incl pot Style Square wit in hydrocultuur.Product zoals op de foto geleverdStandplaats: half schaduw tot schaduw.Watergift: Zeer eenvoudig aan de hand van de geïnstaleerde watermeter.Voeding: oktober t/m februari 1x per 2 maanden. Maart t/m september 1x per maand hydroplantenvoeding.Maatvoering: Lengte 35 cm, breedte 35 cm en de totale hoogte inclusief plant is circa 105 cm.Kleur pot: Wit glans.Materiaal: Hoogwaardig kunststof.Geschikt voor gebruik binnen.
Bekijk op Home Meets Nature
Bloempot Couple Zwart Glans 46 Cm.

€ 109.00

Bloempot Couple Zwart Glans 46 Cm.Maatvoering: Diameter 46cm. Hoogte: 43cm. (Diameter betreft de buitenzijde van de pot op het breedste punt)Materiaal: Hoogwaardig keramiek.Kleur: Zwart.Toepassing: Geschikt voor gebruik binnen en buiten.Optionele accessoires zijn inzethoezen en onderzetters.Pot in werkelijkheid bekijken? Mail voor een afspraak naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bekijk op Home Meets Nature
Dracaena Compacta (2 stammen)

€ 25.00

Herkomst: De Dracaena of drakenbloedboom vindt haar oorsprong in West-Afrika en wordt al sinds de 17e eeuw naar Europa geexporteerd. De Dracaena staat in de lijst van Nasa als meest luchtzuiverende planten. Deze planten zuiveren de lucht dus beter dan gemiddelde plant en dus ideaal voor ruimten waar wordt gerookt of waar printers staan. Mede daarom zie je ze vaak als binnenbeplanting in kantoren en andere bedrijfsruimten.Standplaats: Deze planten worden gekweekt in de bergen van Costa Rica waar het 365 dagen per jaar bewolkt is. Een plek met indirect licht is het beste voor de plant, maar een plek in de schaduw vindt de plant ook prima. Zomer en winter kamertemperatuur bij voorkeur tussen de 15 en 25 graden Celcius.Verzorgingstips: Iedere maand de plant bijvoeden komt de groei en kwaliteit ten goede. Belangrijk is dat de pot niet uitdroogt. Bij voorkeur de kluit altijd lichtvochtig houden. Krijgt de plant zwarte plekjes dan is de kans gro
Bekijk op Home Meets Nature
Cycas revoluta (Kamerplant).

€ 155.00

Herkomst: De oorsprong van de Cycas ligt in Oost - Azië, het is een van de oudste nog levende plantsoorten. Deze schitterende oerplant kwam al 300 miljoen jaar geleden voor en hij kan wel 100 jaar oud worden!Standplaats: Cycas is een ideale kamerplant. Door zijn leerachtige blad verdraagt de plant relatief droge CV-lucht en warmte uitermate goed. Wel is het aan te raden de plant in de zomer tegen al te fel zonlicht te beschermen.Deze palm vind het heerlijk in de zomer een poosje buiten te staan. Jonge palmvarens prefereren halfschaduw en de oudere exemplaren kunnen in getemperde zon staan. Het is geen palm om in de winter buiten te houden. Laat de palm vorstvrij op een koele plaats overwinteren.Verzorgingstips: Om de paar jaar kan de plant verpot worden, maar alleen als de pot echt te klein wordt. Voor het verpotten voldoet gewone potaarde. Tijdens het verpotten kom je heel waarschijnlijk kleine knolletjes op de wortels tegen; dit is
Bekijk op Home Meets Nature
Bloempot Couple Zwart Glans 55 Cm.

€ 209.00

Bloempot Couple Zwart Glans 55 Cm.Maatvoering: Diameter 55cm. Hoogte: 52cm. (Diameter betreft de buitenzijde van de pot op het breedste punt)Materiaal: Hoogwaardig keramiek.Kleur: Zwart.Toepassing: Geschikt voor gebruik binnen en buiten.Optionele accessoires zijn inzethoezen en onderzetters.Pot in werkelijkheid bekijken? Mail voor een afspraak naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bekijk op Home Meets Nature