AD Webwinkel fruitplanten tot wel 65% kortingBij AD Webwinkel verkopen ze nu tijdelijk ook fruitplanten, je kunt daarmee profiteren van kortingen tot wel 65%. Zo heb je al fruitplanten vanaf € 24,95, deze aanbieding is zeker de moeite waard om te overwegen bekijk hem dus snel. 

Je kunt kiezen uit 2 verschillende pakketten, één pakket van 4 stuks en één pakket van 8 stuks. De inhoud van het pakket met 4 stuks bestaat uit 1x rode bes, 1x zwarte bes, 1x framboos en 2x kruisbes rood. Bij het pakket van 8 planten krijg je er van ieder 2.

Zelf fruit kweken met de fruitplanten

Hoe leuk is het om je eigen fruit te kweken? Zo heb je altijd vers fruit uit eigen tuin. Wanneer je de fruitbomen op een zonnige plek in je tuin plaats kweek jij binnen kort je eigen fruit. Voor deze fruitplanten is zon erg van belang, ze hebben 6 zonuren per dag nodig. Plant je ze op de perfecte plek en verzorg je ze ook nog eens goed dan kun je na één jaar al genieten van zelfgekweekt fruit. Ondanks dat de planten een winter kunnen doorstaan is het wel slim om ze het eerste jaar te beschermen, doe dit door bijvoorbeeld een vliesdoek, oude kledinglap, handdoek of plastic.

De boompjes worden geleverd met kluit en zijn ongeveer 30 tot 40cm hoog. Na planten zullen de boompjes snel groter worden, hoe groot ze precies gaan worden verschilt per boompje. Wanneer je dit wilt weten kun je dit op de website van AD Webwinkel bekijken.

Deze Topaanbieding van AD Webwinkel is tijdelijk

Wanneer je wilt profiteren van deze mooie aanbieding, dan is het aan te raden om er snel gebruik van te maken. Deze aanbieding is namelijk maar tijdelijk geldig en daarnaast is het ook nog eens zo dat op ook echt op is. De levertijd van de fruitboompjes is 2 a 3 werkdagen en de prijs is incl. verzendkosten. Dit is dus niet alleen leuk voor je eigen tuin maar ook leuk om als cadeau te doen. Wacht daarom niet langer en bestel ze vandaag nog bij AD Webwinkel.