Beter Bed nu 50% introductie korting op Maxi matrassenBij Beter Bed hebben ze nu tijdelijk een geweldige aanbieding. Er zijn namelijk 2 nieuwe matrassen te koop, het gaat hier om de matrassen Maxi. Tijdelijk krijg je daarom nu 50% introductiekorting, een goede reden dus om nu snel hiervan te profiteren. Iedereen wordt vrolijk van een nieuw matras, dit aangezien je dan weer lekker kunt slapen. De Maxi Foam & Pocket matrassen die je nu kunt krijgen bij Beter Bed zijn echt super voordelig.

Pocketveermatras Maxi Pocket inclusief hoofdkussen

De Maxi pocket is het meest populaire matras van de twee opties. Hij heeft een medium hardheid en ligt daardoor super comfortabel. Nu tijdelijk krijg jij op dit matras dus 50% korting en betaal je slechts € 249,- en dat is natuurlijk super voordelig voor een matras van hoge kwaliteit. Maar die korting is niet alles, je krijgt er ook nog eens een gratis hoofdkussen bij, Hierdoor wordt het wel een hele gave aanbieding van Beter Bed. Wacht daarom ook zeker niet langer, bekijk nu dit geweldige matras en koop hem bij Beter Bed met korting. Bestel jij hem vandaag voor 22:00 uur dan heb je hem ook nog eens de volgende werkdag in huis. Zo kun jij super snel genieten van jouw nieuwe matras.

Matras Maxi Foam inclusief hoofdkussen

Hij is dan misschien iets minder populair dan de Maxi Pocket echter is de Maxi Foam toch echt wel een aanrader voor iedereen die een nieuw matras zoekt. Dit matras heeft een medium hardheid en kun je nu kopen voor slechts € 249,-. Dit komt natuurlijk door de 50% korting die je nu tijdelijk krijgt. Maar dat is niet alles, je krijgt er ook nog eens een gratis hoofdkussen bij. Zo kun jij echt super voordelig een nieuw matras kopen bij Beter Bed. Wil jij dus heel voordelig een nieuw matras kopen van zeer hoge kwaliteit? Bekijk dan zeker dit matras en koop hem direct online.