Controleer je WOZ en maak gratis bezwaar in slechts 2 minuten

Is jouw WOZ-waarde ook te hoog ingeschat? Dan is het slim om hier actie tegen te ondernemen, anders betaal je teveel belasting. Bij de Vastelastenbond kun je jouw succeskans controleren en vervolgens binnen 2 minuten bezwaar maken. Het bezwaar maken is helemaal gratis, hier zitten geen addertjes onder het gras. Het werkt namelijk als volgt, jij kunt je bezwaar bij de Vastelastenbond indienen. Zij gaan vervolgens kijken of er kans van slagen is. Is dit het geval, dan dienen zij het in bij de gemeente. In dit geval is het goed om te weten dat de WOZ-waarde nooit omhoog kan gaan, in het slechtste geval blijft het gelijk. 

Wanneer blijkt dat de gemeente inderdaad een te hoge WOZ-waarde heeft afgegeven, dan is de gemeente verplicht om de juridische kosten te betalen. Dit bedrag is dan uiteraard voor de Vastelastenbond. Mocht de gemeente de WOZ-waarde niet herzien, dan zijn de kosten voor de Vastelastenbond. Daarom kijken ze bij de Vastelastenbond eerst goed of het kans van slagen heeft. Verlaagd de gemeente de WOZ-waarde van jouw woning, dan betaal jij minder belasting en de Vastelastenbond heeft ook geld verdiend. Met andere woorden iedereen wordt er beter van.

Wat is het grote voordeel van deze dienst

Iedereen die zelf al eens heeft geprobeerd om de WOZ-waarde te verlagen weet dat bijna een onmogelijke taak is. Dit komt omdat het heel technisch is en je bijna niet kunt zonder een jurist. Daarom is het slim om gebruik te maken van de Vastelastenbond. Daarnaast hebben zij heel veel data en weten ze precies hoe ze het per gemeente moeten aanpakken. Wil je gebruik gaan maken van deze dienst? Dan is het goed om het volgende te weten:

  • Betaal tot wel € 500,- minder belasting
  • Het is volledig gratis
  • 40,9% kans op verlaging
  • Nooit een verhoging (in het slechtste geval blijft het gelijk)
  • Binnen 2 minuten is dit geregeld
  • Vastelastenbond regelt alles (van begin tot eind)
  • Alles is te volgen via een online dossier

Met andere woorden, heb jij jouw WOZ-waarde ontvangen en ben je het er niet mee eens? Ga dan snel naar de website van de Vastelastenbond en maak gebruik van de dienst die zij jou te bieden hebben.