Coolblue wasmachine abonnement vanaf 14,99Een wasmachine die trommels goed werkt, dat wil toch iedereen? Bij Coolblue hebben ze daarom nu een wasmachine abonnement, hiermee heb jij altijd een werkende wasmachine in huis.

Iedereen heeft thuis een wasmachine, wanneer deze kapot is wil je hem natuurlijk vervangen. Nu kan het zijn dat dit financieel niet altijd uitkomt, je wil tenslotte een goede en vooral zuinige wasmachine hebben. Daar hebben ze bij Coolblue wat op gevonden, ze hebben nu wasmachine abonnementen vanaf € 14,99 per maand.

Zuinig, goed werkend en altijd top service

Kies jij voor een wasmachine abonnement van Coolblue, dan kies je voor een goed werkende en zuinige wasmachine. Maar dat is niet alles, je kiest namelijk ook voor top service. Zo krijg jij binnen 48 uur een nieuwe wasmachine wanneer die kapot is, jij kunt dus heel snel weer een nieuwe was draaien. Ook als jij gaat verhuizen staat Coolblue voor je klaar, zij verhuizen namelijk de wasmachine voor jou, dat scheelt weer een hoop tillen. Zo zie je maar, aan de service ligt het zeker niet bij Coolblue.

Kies de wasmachine die jij het liefste wil

Het mooie van dit abonnement is dat je niet zomaar een wasmachine krijgt, je kunt namelijk zelf kiezen welke wasmachine je wilt hebben. Uiteraard is het wel zo dat hoe duurder en beter de wasmachine is goed hoger de prijs van het abonnement zou zijn. Jij bepaalt dus zelf hoeveel je per maand betaalt. Zodra je een abonnement hebt gekozen zit je één jaar vast aan het abonnement, na dat jaar is het abonnement maandelijks opzegbaar. Je sluit dus geen abonnement af waar je jaren aan vast zit, we zo handig toch!

Wil jij dus altijd een goed werkende wasmachine hebben van hoge kwaliteit en altijd energie zuinig? Bekijk de het aanbod met wasmachine abonnementen en bekijk de aanbiedingen. Zo heb jij tegen een laag bedrag per maand het beste van het beste, daar kan geen aanbieding tegen op.