Let op! vanwege de grote vraag is deze BBQ uitverkocht. Wanneer de Lidl de voorraad weer aanvult is onbekend. Bekijk hier andere BBQ aanbiedingen

De Landmann Kamado BBQ is terug bij LidlLidl is weer terug met de betaalbare Big Green Egg BBQ imitatie. Deze BBQ hadden ze vorig jaar ook en was toen super populair. Je koopt de Landmann Kamado BBQ nu online voor slechts € 99,99 bij Lidl, wees er snel bij want op=op! Greep je vorig jaar mis, dan is dit nu je kans. Koop hem vandaag nog zodat je niet te laat bent en binnenkort gebruik kunt maken van deze topper van een BBQ.

BBQ is zeer gezellig en leuk om te doen. Je kunt dit doen met een grote groep, bijvoorbeeld voor een verjaardag maar ook gewoon gezellig met het gezin. Tegenwoordig BBQ'en we het hele jaar door, het maakt niet meer uit of het regent, sneeuwt of dat het super warm is, jij steekt de BBQ aan wanneer je maar wilt.

Kamado BBQ de imitatie van de Big Green EGG

Vele kennen hem wel de Big Green EGG, deze BBQ is natuurlijk razend populair alleen voor vele is de prijs gewoon weg te hoor. Gelukkig komt daar de Lidl om de hoek kijken door de Landmann Kamado op de markt te brengen voor slechts € 99,99. Deze imitatie van de Big Green EGG is niet alleen razend populair maar ook nog eens super voordelig. Zo heb jij een topper van een BBQ voor een zeer lage prijs. Wel is het van belang dat je er snel bij bent want voor je het weet is hij alweer op.

  • Met deze BBQ kan je direct en indirect grillen, koken, roken en zelfs brood bakken
  • Deze barbecue is gemaakt van hittebestendig keramiek met een vuurvaste binnenkant en de temperatuur is gemakkelijk te regelen via de luchtsleuf
  • De barbecue heeft een geëmailleerde grillrooster van Ø26,5 cm en een gietijzeren dekselventiel
  • De BBQ heeft een keramische schaal met een weerbestendige coating en een handgreep van bamboe hout

Met andere woorden, voor een klein bedrag van € 99,99 heb jij een top barbecue in handen, koop hem daarom nu online bij Lidl.