LG GBB62PZGFN koelvriescombinatie nu voor € 599,-

Bij de Wehkamp hebben ze op dit moment een geweldige aanbieding. Je kunt nu namelijk de LG GBB62PZGFN koelvriescombinatie kopen met € 130,- korting. Hierdoor betaal je er slechts € 599,- voor en dat is echt een koopje. Ga daarom nu snel naar de website van Wehkamp om daar de LG GBB62PZGFN koelvriescombinatie te bestellen. Goed om te weten is dat deze geweldige aanbieding slechts tijdelijk geldig is. Wil je hier dus van profiteren dan is het slim om er snel bij te zijn. Want hoe jammer is het als je net mis grijpt en dus niet kunt profiteren van deze te gekke aanbieding.

Meer informatie over deze LG koelvriescombinatie

De LG GBB62PZGFN koelvriescombinatie met energielabel A+++, 277 liter aan koelruimte en 107 liter aan vriesruimte, is uiterst stil, duurzaam en zuinig, dankzij de ingebouwde linear inverter compressor. De FreshBalancer, FRESHConverter en DoorCooling zorgen ervoor dat alle artikelen op een optimale wijze gekoeld worden en dus vers blijven. Verder voorzien van een handige middengreep, metalen afwerkingen van het wijnrek en plateau’s en soft led verlichting.

De Linear Compressor heeft, met slechts één frictiepunt, minder wrijvingsweerstand dan de conventionele compressor. Dit zorgt ervoor dat Linear Compressor veel stiller en duurzamer is. Ook kan de Linear Compressor, in tegenstelling tot de conventionele compressor, zijn snelheid aanpassen afhankelijk van hoe hard er gekoeld moet worden. Hierdoor zorgt de compressor voor tot 32% energiebesparing, eersteklas duurzaamheid en een optimale temperatuurcontrole om voedsel langer vers te houden.