De Philips PowerGo stofzuiger voor € 69,99 bij de Albert HeijnBij de Albert Heijn hebben ze weer eens een geweldige AH Bonus actie. Tijdelijk krijg jij namelijk 50% korting op de Philips PowerGo stofzuiger, hierdoor betaal je er nu slechts € 69,99 voor i.p.v. € 139,99. Wacht dus niet langer en profiteer nu snel van deze aanbieding, want voor deze actie geldt op is ook echt op. Heb jij dus een nieuwe stofzuiger nodig? Dan doe je er goed aan om nu te profiteren van deze aanbieding, want deze Philips PowerGo stofzuiger ga jij nergens goedkoper vinden. De verwachting is dan ook dat deze stofzuiger binnen een mum van tijd is uitverkocht, wacht daarom niet langer en bestel hem vandaag nog online.

Koop deze Philips stofzuiger FC8253/09 nu met korting

Deze geweldige stofzuiger heeft enkele zeer interessante kenmerken. Zo heeft hij een krachtige 900w motor die zorgt voor een hoge zuigkracht. Daarnaast is de zuigkracht instelbaar. De actieradius van deze stofzuiger is 9 meter, dit is natuurlijk een geweldig voordeel. Als laatst heeft hij nog een stofkamercapaciteit van 3 liter zo hoef je niet snel de zak te legen. Heb jij een nieuwe stofzuiger nodig? Wacht dan niet langer en koop nu deze Philips stofzuiger FC8253/09 voor maar liefst € 69,99. Bij de Albert Heijn.

Nog veel meer AH Bonus artikelen bij de Albert Heijn

Iedereen die de Albert Heijn inmiddels kent weet als geen ander dat zij iedere week een AH Bonus folder hebben met daarin heel veel te gekke aanbiedingen. Zo kun je korting krijgen op heel veel eten en drinken maar ook op extreem veel non-food artikelen. Wil jij weten waar je allemaal korting op kunt krijgen, dan doe je er goed aan om nu snel alle AH Bonus artikelen te bekijken. Want alleen dan kun je profiteren van nog heel veel meer korting. Waar wacht je dus nog op, bekijk nu het assortiment en profiteer van de AH Bonus aanbiedingen die het beste bij jou passen.