dmLights nu 20% korting op lampen van MarsetDeze aanbieding is een onderdeel van de lentepromotie. Tijdelijk krijg je 20% korting op lampen van het merk Marset. Om de dag maken ze een nieuwe lamp bekend waar je korting op krijgt. De actie duurt t/m 26 april, profiteer dus snel. Bij dmLights hebben ze 15 topproducten van het merk Marset. De actie is inmiddels al gestart, de lampen die nu al bekend zijn gemaakt kun je direct kopen met 20% korting. T/m 26 april komen er nog meer lampen van Marset waar je 20% korting op krijgt. Uiteindelijk zijn er 15 verschillende lampen van Marset verkrijgbaar met 20% korting bij dmLights.

Verschillende top lampen van Marset

Van het merk Marset zijn er verschillende lampen verkrijgbaar. Zo vind je er tafellampen, hanglampen, wandlampen, plafonlampen en staanlampen. Ondanks dat de aanbieding uiteindelijk geldig is op 15 topproducten hebben ze bij dmLights nog veel meer producten van Marset.

Marset is een Spaans bedrijf dat is opgericht door Francisco Marset in 1965 te Barcelona. Inmiddels is het een wereldwijd bekend merk en is het bedrijf onder leiding van Javier Marset. Doordat Marset met bekende ontwerpers werkt zoals Antonio Miro, Joan Gaspar, Christophe Mathieu en Francesc Rife werkt vind je er vele unieke ontwerpen.

Bekijk vandaag nog de Topproducten die 20% korting hebben. Zit er vandaag nog niks bij, kijk dan van de week nog een keer en wie weet is er nu wel een lamp die jij mooi vindt.