Google Nest Mini Philips Hue Starter Pack met 25% kortingBij Coolblue hebben ze weer eens een mooie aanbieding. Tijdelijk krijg jij namelijk 25% korting op een Google Nest Mini + Philips Hue Starter pack. Hierdoor betaal je hier geen € 179,99 maar slechts € 135,-. Dit is natuurlijk geweldig voor iedereen die graag een Smart Home wilt hebben. Tegenwoordig zijn er steeds meer slimme apparaten en ook steeds meer mensen willen deze in huis hebben. Iets wacht echt niet mag ontbreken in een slim huis is natuurlijk de Google Nest Mini. Maar dat is niet alles, met de Google Nest Mini kan je namelijk wel heel veel echter wil je ook een leuke sfeer in huis en dat kan weer met de Philips Hue Starter Pack.

Bedien met je stem de verlichting en meer

Het mooie van de Google Nest Mini is dat jij met je spraak de Philips Hue lampen aan en uit kunt zetten. Dit is perfect wanneer je bijvoorbeeld op de bank zit of in bed ligt. Je hoeft namelijk niet meer op te staan om de lampen aan of uit te zetten. Natuurlijk kun je met de Google Nest Mini nog veel meer leuke dingen. Zo kun je er muziek op afspelen, hem het nieuws laten vertellen of afspraken laten inplannen in je agenda en dat allemaal met jouw stem. De Google Nest Mini heeft nog heel veel andere opties en je kunt deze dan ook met heel veel apparaten koppelen. Hoe meer slimme producten jij in huis haalt, hoe leuker het gaat worden. Reden genoeg om nu eerst dit pakket te kopen bij Coolblue met 25% korting.

De beste weekaanbieding van Coolblue

Als je het on vraagt is dit de beste week aanbieding die Coolblue heeft. En dat om omdat je dit pakket nu wel heel voordelig kunt kopen maar ook omdat je hier gewoon heel veel mee kunt. De Google Nest mini geeft je namelijk heel veel mogelijkheden om het dagelijks leven makkelijker te maken en de Philips Hue verlichting zorgt ervoor dat je echt sfeer in huis hebt. Dit is nu net wat iedereen graag zou willen en daarom is deze aanbieding ook een echte aanrader. Wees er wel snel bij want deze aanbieding is alleen deze week geldig, het zou natuurlijk zonde zijn als je net te laat bent en dus mis grijpt.