Homewizard bedien je huis met je smartphone

Laat je huis met je mee leven. Bedien alles vanaf je smartphone met één simpele app. Het is eenvoudig te bedienen en zo geregeld met een gemakkelijke installatie. Bedien je verlichting, camera's, meet je energieverbruik en meer met Homewizard. Wil jij ook jouw woning automatiseren? Dan doe je er goed aan om te beginnen met één van de Homewizard basisstations aan te schaffen. Wanneer je deze namelijk hebt kun je gebruik maken van verschillende oplossingen om jouw woning echt slim te maken. Door dit te doen gaat je huis met je mee leven en dat is precies wat jij nodig hebt.

Het basisstation Smart Switch van Homewizard

Ze hebben bij Homewizard 3 verschillende basisstations, één van die basisstations is de Smart Switch. Het gaat hier om een goedkope en laagdrempelige oplossing. Hiermee kun je o.a. je lampen en gordijnen bedienen. Je kunt de Smart Switch eenvoudig en snel installeren door gebruik te maken van de Homewizard Lite app. Wil jij beginnen met een Smarthome maar weet je nog niet zeker of het iets voor jou is? Dan is de Smart Switch een echte aanrader voor jou. Je kun hem nu super voordelig online kopen bij Homewizard. Wel goed om te weten is dat de Smart Switch kan alleen zenden en is uit te breiden met verschillende ontvangers.

Homewizard met link wordt jouw woning comfortabeler en veiliger

Een slim huis is natuurlijk super leuk, maar je wilt ook een veilig huis. Door dit te combineren met elkaar heb je een perfect Smarthome. Wanneer je kiest voor het basisstation Link dan maak jij in een handomdraai jouw woning comfortabeler en veiliger. Dit product is zeer eenvoudig te installeren en bied daarnaast heel veel verschillende opties. Zo heb je met Link de mogelijkheid om je verlichting, rookmelders, alarmeringssystemen en meer te automatiseren. Jij krijgt simpel weg een push notificatie op je smartphone wanneer bijvoorbeeld de rookmelder of watermelder afgaat. Zo weet jij altijd dat er iets is, ook wanneer je niet thuis bent en dat is natuurlijk wel zo handig.

HomeWizard basisstation voor het slimste huis

Weet jij inmiddels al zeker dat je een slim huis wilt hebben en wil je alle apparaten kunnen koppelen? Dan doe je er goed aan om nu als basisstation Homewizard te kiezen. Deze is namelijk het uitgebreidste smarthome basisstation. Je kunt dit station namelijk koppelen met heel veel andere producten, ook wanneer deze van een ander merk zijn. Denk hierbij aan o.a. Klikaanklikuit, Somfy RTS, Foscam, gordijnen en nog heel veel meer. Dit is dus de echte aanrader voor mensen die druk bezig zijn om een smarthome te creëren. Een beter basisstation ga je niet vinden, wacht dus niet langer en bestel hem nu online met korting.