Introductiedeals bij  Goossens wonen tot -30%Een nieuw seizoen en dus ook heel veel nieuwe producten. Dit betekent bij Goossens Wonen & Slapen heel veel gave aanbiedingen hebben. Zo krijg je tot wel 30% korting op de nieuwe collectie. Wacht dus niet langer, bekijk snel het aanbod en profiteer. Iedereen vindt het leuk om zo nu en dan eens nieuwe meubels of woonaccessoires te kopen. Gelukkig hoef je hier echt niet altijd de hoofdprijs voor te betalen. Neem bijvoorbeeld deze aanbieding van Goossens Wonen & Slapen. Nu tijdelijk krijgt jij tot wel 30% korting op extreem veel producten. Reden genoeg dus om nu snel het assortiment te bekijken en te profiteren van deze te gekke kortingen die geldt op heel veel producten.

Kortingen op heel veel mooie producten

Het leuke van deze aanbieding is dat je echt op heel veel leuke producten nu een mooie korting kunt krijgen. De kortingen lopen op tot wel 30%, de hoogste van de korting hangt af van het soort artikel. Daarom hieronder een overzicht met hoeveel korting je maximaal ergens op kunt krijgen. Bij de introductiedeals gelden de volgende kortingen:

  • Meer dan 250 stoelen met korting tot 15%
  • Meer dan 1.000 banken met korting tot 15%
  • Meer dan 50 tafels met korting tot 30%
  • Meer dan 400 kasten met korting tot 20%
  • Meer dan 1.500 woondeals met korting tot 30%
  • Meer dan 2.500 slaapdeals met korting tot 30%

Zoals je ziet zijn er echt heel veel producten te koop met korting en het gaat allemaal om nieuwe artikelen. Zoals je kunt zien hebben ze dus heel veel nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd. Dit is voor jou dus een goede reden om er nu snel online te shoppen.

Breng sfeer in huis met de producten van Goossens Wonen & Slapen

Iedereen die Goossens Wonen & Slapen al kent weet als geen ander dat ze er echt heel veel gave producten hebben. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het voor jouw woning, dit maakt het natuurlijk super leuk, want uiteindelijk wil jij meer sfeer in huis halen. Gelukkig kun je dit super goed doen met de producten die je kunt kopen bij Goossens Wonen & Slapen en al helemaal met de nieuwe producten. Je doet er dan ook goed aan om nu snel al het assortiment te bekijken zodat jij kunt profiteren van een mooie aanbieding. Hoe beter de aanbieding hoe leuker het is. Als je op nieuwe producten tot wel 30% korting krijgt dan weet je dat je gewoon een goede aanbieding te pakken hebt. Wacht daarom ook zeker niet langer en bekijk nu snel het uitgebreide assortiment en bestel direct het artikel dat jij graag wilt hebben online bij Goossenswonen.nl. Dit is namelijk de webshop als het gaat om woonartikelen.

Andere, misschien nog betere aanbieding?

De Bank Jolly met € 80,- korting bij Budget Home Store
Bij Budget Home Store hebben ze nu een te gekke aanbieding. Tijdelijk koop jij namelijk de Bank Jolly met € 80,- korting. Hierdoor betaal je er slechts € 699,-
Bekijk de aanbieding