Koelers en vriezers voor de beste prijsKoelers en vriezers ze zijn er in vele soorten en maten. Voor welke je nou moet gaan is erg lastig te kiezen. Gelukkig heeft Expert de beste selectie voor jou geselecteerd, ga jij voor een Amerikaanse koelkast of voor een koel-vriescombinatie? Tegenwoordig zijn er diverse soorten koelkasten. Zo heb je onder andere de keuze uit een Amerikaanse koelkast, koeler, koelvriescombinatie en tafelmodel koelkast. Als je de keuze voor het soort koelkast hebt gemaakt, dan zijn er nog tal van mogelijkheden wat betreft de specificaties van alle verschillende koelkasten. Maar waar moet je naar kijken als je een nieuwe koelkast gaat kopen? Op Expert.nl lees je meer over alle soorten koelkasten en de specificaties van koelkasten, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken.

Een Amerikaanse koelkast met korting

Een Amerikaanse koelkast wordt ook wel een side-by-side koelkast genoemd en zijn met name populair om hun enorme inhoud. Bij een Amerikaanse koelkast zitten het koel- en vriesgedeelte naast elkaar. Soms is een ice-dispencer aanwezig waarmee je eenvoudig en snel ijsblokjes hebt. Een punt om rekening mee te houden bij de Amerikaanse koelkast is de aansluiting. Sommige koelkasten hebben namelijk een waterreservoir, maar er zijn ook Amerikaanse koelkasten die aangesloten moeten worden op de waterleiding.

De beste koel-vriescombinatie vind je bij Expert

Koel-vriescombinaties zijn er in heel veel verschillende maten. Bij een koel-vriescombinatie is er een aparte deur voor het koel- en vriesgedeelte. Daarnaast is de temperatuur van het koel- en vriesgedeelte afzonderlijk regelbaar. Dit is al jarenlang het populairste model als het om koelers gaat. Bijna in elke keuken vind je wel de koel-vriescombinatie, dit komt omdat deze koeler niet heel veel ruimte in neemt maar toch hetgeen bied dat jij nodig hebt. Er zijn ook koel-vriescombinaties die je kunt inbouwen in jouw keuken, zo is hij mooi weggewerkt.

Expert altijd een mooie aanbieding voor een koeler

Naast de Amerikaanse koelkast en de koel-vriescombinatie zijn er nog meer soorten koelers en vriezers. Samen met de aanbiedingen vind je de beste selectie op de website van Expert. Zij hebben namelijk al heel veel voor jou uitgezocht waardoor de keuze voor jou veel gemakkelijker wordt, want er zijn zoveel verschillende koelkasten en vriezers dat kiezen er niet makkelijker op wordt. Gelukkig is dit een ander geval bij Expert. Met Expert wordt het vinden van de juiste koelkast en/of vriezer erg gemakkelijk. Bekijk dus nu het aanbod en profiteer van de beste aanbieding, deal of korting.