Koelers en vriezers voor de beste prijsTegenwoordig zijn er diverse soorten koelkasten. Zo heb je onder andere de keuze uit een Amerikaanse koelkast, koeler, koelvriescombinatie en tafelmodel koelkast. Als je de keuze voor het soort koelkast hebt gemaakt, dan zijn er nog tal van mogelijkheden wat betreft de specificaties van alle verschillende koelkasten. Maar waar moet je naar kijken als je een nieuwe koelkast gaat kopen? Op Expert.nl lees je meer over alle soorten koelkasten en de specificaties van koelkasten, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken.

Amerikaanse koelkast

Een Amerikaanse koelkast wordt ook wel een side-by-side koelkast genoemd en zijn met name populair om hun enorme inhoud. Bij een Amerikaanse koelkast zitten het koel- en vriesgedeelte naast elkaar. Soms is een ice-dispencer aanwezig waarmee je eenvoudig en snel ijsblokjes hebt. Een punt om rekening mee te houden bij de Amerikaanse koelkast is de aansluiting. Sommige koelkasten hebben namelijk een waterreservoir, maar er zijn ook Amerikaanse koelkasten die aangesloten moeten worden op de waterleiding.

Koelvriescombinatie

Koelvriescombinaties zijn er in vele maten. Bij een koelvriescombinatie is er een aparte deur voor het koel- en vriesgedeelte. Daarnaast is de temperatuur van het koel- en vriesgedeelte afzonderlijk regelbaar.

Aanbiedingen en meer

Naast de Amerikaanse koelkast en de koelvriescombinatie zijn er nog meer soorten koelers en vriezers. Samen met de aanbiedingen vind je de beste selectie op de website van Expert.