Leen Bakker -28% loungeset MessinaAllibert loungeset Messina is een compacte loungeset inclusief kussens. Let op: bij het bestellen van loungeset Messina kan het zijn dat er Alabama op de verpakking staat, dit is wel de goede set zoals afgebeeld!

Deze set bestaat uit 2 fauteuils, 1 bank, 1 tafel en de kussenset. De hocker, de sierkussens en overige accessoires zijn niet inbegrepen. De hocker is los te verkrijgen: met (90101199) of zonder (50100444) kussen.

Ideaal voor balkons of kleinere tuinen. Zelfs met beperkte buitenruimte kun jij voortaan heerlijk relaxen op een loungeset. Een hapje, drankje, boekje erbij en relaxen maar! De set is onderhoudsarm en weerbestendig en kun je het gehele jaar door buiten laten staan. Haal wel eventjes de kussens naar binnen.

Allibert
Deze set van het toonaangevende merk Allibert bestaat uit een tafel, twee comfortabele stoelen, een luxe bank en een set kussens. De set wordt gekenmerkt door de wickerlook (kunststof vlechtwerk). De set is zeer compact en dat maakt deze set ook geschikt voor het balkon. De tuinmeubelen van Allibert staan garant voor:

  • Onderhoudsarme weerbestendige materialen
  • Kwaliteit voor een betaalbare prijs
  • Stijlvol en modern design
  • Duurzame materialen

Koop de Loungeset Messina nu met 31% korting

Tijdelijk koop je deze geweldige Allibert loungeset Messina met 31% korting bij Leen Bakker. Je hebt deze geweldige loungeset nu al voor € 199,- i.p.v. € 289,-! Met Leen Bakker geniet jij weer heerlijk van jouw tuin of balkon. Wacht dus niet langer want dit is een tijdelijke aanbieding.

Nieuwe aanbieding

Deze actie is verlopen!