LG zomer actie bij Skala op een 65 of 75 inch tvBij Skala hebben ze nu een geweldige aanbieding voor iedereen die naar een nieuwe televisie op zoek is. Je huur nu namelijk een LG UHD Led tv van 65 of 75 inch met heel veel voordeel. Wacht dus niet langer en huur één van deze twee televisies nu snel. Kent je dat, jouw huidige televisie is kapot en je hebt even geen budget om een nieuwe te kopen. In dat geval kun je gaan huren, dit kun je doen bij Skala. Het voordeel van huren is dat je het niet alleen kunt doen voor een klein bedrag per maand. Je hebt ook nog eens het nieuwste van het nieuwste. Daarnaast wordt alles geregeld wanneer hij het bijvoorbeeld niet goed doet.

Huren tegen een klein bedrag per maand bij Skala

Ga jij altijd het liefste voor hoge kwaliteit? Dan weet je als geen ander dat dit vaak ook erg veel kost. Is dat geval is het soms nodig om een langere tijd te sparen. Wanneer jouw huidige product nog werkt is dit natuurlijk geen enkel probleem, maar is deze televisie kapot dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk een nieuwe hebben. Dit kan bij Skala door te gaan huren. Zo heb jij een super goed apparaat is huis tegen een klein bedrag per maand. Dit is inclusief de geweldige service die ze bieden bij Skala. Op de huurprijzen hebben ze zo nu een dan een korting. Zo profiteer je nu van korting op een 65 of 75 inch televisie van LG. Iedereen is wel bekend met het merk LG en weet dat zij super goede televisies hebben. Aan deze geweldige actie doet er één model televisie mee die verkrijgbaar is in 2 verschillende maten. Zo huur je nu de 65 inch vanaf € 37,95 per maand en de 75 inch vanaf € 47,95 per maand. Dit zijn super lage prijzen als je het vergelijkt met de waarde van de televisie en ondertussen kun jij sparen om er één te kopen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om te blijven huren.

Naast televisies kun je bij Skala nog veel meer huren

Heb jij net een nieuwe televisie of is hij nog niet aan vervanging toe. Dan is het zonder om er één te huren. Toch kan het zo zijn dat jij wel iets anders hebt wat kapot is. Denk hierbij aan een wasmachine, vaatwasser, elektrische fiets, laptop of een van de andere items. Geregeld hebben ze hier ook mooie kortingen voor. Een goede reden dus om het aanbod van Skala goed in de gaten te houden zodat jij kunt profiteren van een mooie aanbieding. Skala is ook perfect voor de mensen die met meer in één huis wonen, denk aan een studenten woning. Je kunt namelijk het bedrag delen met ze alleen. Zo ben je niet ineens je koelkast kwijt wanneer de persoon die hem gekocht heeft het huis uit gaat. Wil jij dus iets voor langere tijd huren? Bekijk dan nu snel het assortiment van Skala en profiteer van de lage huurprijzen.