Nikki.Amsterdam koop The.Lampion XS voor € 99,-Bij Nikki.Amsterdam hebben ze nu weer een te gek nieuw product namelijk The.Lampion XS. Dit is het kleinste model van The.Family maar zeer zeker de moeite waard. Dit prachtige model staat gegarandeerd goed in jouw interieur. Soms kom je van die lampen tegen dat je denkt dit moet ik echt hebben. Bij Nikki.Amsterdam hebben ze eigenlijk alleen maar van die lampen die je maar al te graag wilt hebben. Deze lampen zijn namelijk van zeer hoge kwaliteit en brengen echt heel veel sfeer bij jou in huis. The.Lampion XS is het nieuwste model van Nikki.Amsterdam en is een echter aanrader. Hij staat geweldig in jouw huis of tuin.

Het prefecte model lamp voor in jouw huis

Het voordeel van The.Lampion XS is dat hij zeer klein is en hij dus overal neer gezet kan worden. Zo past hij perfect op een klein kastje, je nachtkastje of tijdens een diner op de eettafel. Doordat hij voorzien is van een bluetooth speaker kun jij altijd genieten van jouw favoriete muziek en dat is natuurlijk wel erg leuk. Ook heeft hij een compartiment om bijvoorbeeld een leuk plantje in de toen. Wel goed om te weten is dat The.Lampion XS iets minder geschikt is als wijnkoeler, wil jij dus graag een wijnkoeler erin hebben dan kun je beter gaan voor het grotere model.

Bedien The.Lampion XS gemakkelijk via de app

Het leuke van deze lamp is dat je hem gemakkelijk kunt bedienen via de app die Nikki.Amsterdam zelf heeft ontwikkeld. Met deze app kun jij bijvoorbeeld de lamp in kleur veranderen. Dit gaat heel gemakkelijk en zo kun jij iedere dag voor een nieuw kleurtje gaan. De app is zeer gebruiksvriendelijk en voor iedereen duidelijk. De app kun je uiteraard gratis downloaden om vervolgens je lamp te koppelen met de app. Wanneer je hem hebt gekoppeld hoef je nooit meer de bank af om je lamp te bedienen. Gemak dient de mens zeggen we dan maar. Reden genoeg dus om nu snel The.Lampion XS te bekijken en hem te kopen voor slechts € 99,-. Voor deze prijs heb jij een geweldige lamp in huis en zal je indruk maken op je vrienden en familie.