Nu € 30,- cashback op de Bosch BGB8PET1 stofzuigerBij FonQ hebben ze nu tijdelijk een geweldige aanbieding. Je krijgt nu namelijk € 30,- cashback op de Bosch BGB8PET1 ProAnimal Serie 8 stofzuiger. Daarnaast is deze stofzuiger ook nog eens in de aanbieding en betaal je slechts € 260,15. Boven op deze lage prijs krijg jij dus ook nog eens de cashback. Hierdoor kun jij heel voordelig een nieuwe Bosch stofzuiger kopen. Dit is natuurlijk wat iedereen wilt, want een stofzuiger mag in geen enkel huishouden ontbreken. Wil jij dus heel voordelig een nieuwe stofzuiger kopen? Dan doe je er goed aan om nu gebruik te maken van deze aanbieding.

Deze stofzuiger heeft maar liefst 12 meter snoer

Het vervelende van een stofzuiger met snoer is dat je vaak net niet ver genoeg komt. Dit gaat je irriteren en daardoor wordt het stofzuigen nog vervelender. Gelukkig is dat bij deze stofzuiger niet het geval, hij heeft namelijk een snoer van maar liefst 12 meter. Dit is echt super lang waardoor je een groot deel van je kamer gewoon kunt stofzuigen en dat is toch wel heel erg fijn. Deze Bosch stofzuiger is daarom een echte aanrader voor iedereen die graag een lang snoer wilt bij zijn stofzuiger. Door de aanbieding en de cashback wordt het nog interessanter.

De perfecte stofzuiger voor huisdiereigenaren

Heb jij thuis een huisdier dan heb je waarschijnlijk ook last van haren. Niet alle stofzuigers zijn geschikt om deze haren op te zuigen. Gelukkig is deze Bosch Stofzuiger dat wel. Hij is namelijk voorzien van een speciale AirTurbo Plus borstel en met deze borstel zuig jij haren weg zonder moeite. Daarnaast is hij ook nog eens voorzien van een HEPA hygiënefilter en een AirFresh stofzak. Zo voorkom je onaangename geuren en dat is natuurlijk wat iedereen wilt. Reden genoeg dus om nu snel deze geweldige Bosch stofzuiger te kopen bij FonQ.