Nu 50% korting op het tweede Beter Bed Select matrasHeb jij nieuwe matrassen nodig? Dan is deze aanbieding een echte aanrader voor jou, je krijg nu namelijk 50% korting op het tweede Beter Bed matras. Wacht daarom niet langer en bekijk nu de verschillende matrassen en profiteer van deze aanbieding. Wanneer je niet meer lekker ligt in je bed of opstaat met pijn in je rug of nek, dan kan het zijn dat je toe bent aan een nieuw matras. Echter wanneer je een nieuw matras gaat kopen wil je natuurlijk wel profiteren van een mooie aanbieding en dat kan nu bij Beter Bed. Tijdelijk krijg je namelijk 50% korting op het tweede Beter Bed Select matras.

Ook mogelijk 25% korting op één matras

Wil jij graag profiteren van een mooie matras aanbieding, maar heb je geen twee matrassen nodig? Ook dan kun je profiteren van deze te gekke aanbieding. Wanneer je namelijk gaat voor één matras, dan krijg je hier 25% korting op. Zo kun je zowel profiteren bij één en twéé matrassen. Heb jij dus één of meerdere matrassen nodig, dan doe je er zeker goed aan om nu te profiteren van deze te gekke aanbieding. Iedereen die de matrassen van Beter Bed kent weet dat deze erg lekker liggen en van hoge kwaliteit zijn. Daarom doe je er goed aan om hier nu snel van te profiteren en te gaan voor deze aanbieding.

Keuze uit verschillende matrassen van hoge kwaliteit

Goed om te weten is dat Beter Bed verschillende matrassen van het eigen merk in het assortiment heeft. Zo kun je gaan voor een voordelig matras van iets meer dan € 200,- maar je kunt ook gaan voor een matras van iets meer dan € 1.000,-. Dit is uiteraard wel de prijs na de korting. De matrassen zijn namelijk normaal wel duurder. Dit is dus echt het perfecte moment om een nieuw matras te kopen, jij weet dan zeker dat je een matras koopt van hoge kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Waar wacht je dus nog op? Bekijk nu snel de verschillende opties en bestel jouw nieuwe matras online bij Beter Bed.