Nu bij Lidl een kogel BBQ voor slechts € 24,99Wordt het tijd voor een nieuwe BBQ? Dan is dit het moment, bij Lidl hebben ze namelijk een hele mooie BBQ voor slechts € 24,99. Deze kogel BBQ gaat gewoon op houtskool of briketten en gaat direct weer jaren mee. BBQen is in Nederland super populair en al helemaal wanneer het mooi weer is. Bij Lidl weten ze dat al geen andere en dus hebben ze op dit moment alles voor de bbq waaronder deze geweldige Kogel BBQ voor maar € 24,99. Dit is de perfecte BBQ voor iemand die kwaliteit wilt maar niet een groot budget heeft voor een BBQ.

Deze Kogel BBQ is voorzien van ventilatieopening

Je kunt het haast niet verwachten bij een BBQ in deze prijsklasse, maar deze Kogel BBQ heeft het toch. Door de ventilatieopening kun jij de BBQ nog beter op temperatuur houden waardoor je ook moeilijkere stukken vlees lekker kunt krijgen. Het grilloppervlak is zeer groot hierdoor kun je er aardig wat stukken vlees, vis of groenten op kwijt. Enkele eigenschappen zijn:

  • Deze barbecue heeft een groot, verchroomd barbecuerooster (Ø44 cm) en een geëmailleerde vuurbak en deksel
  • De deksel heeft een ventilatierooster zodat je de gaartemperatuur nauwkeurig kan instellen
  • Tevens heeft de vuurbak een regelbare ventilatie-opening zodat je de gloed van de kolen kan aanpassen
  • De asopvangbak onder de barbecue beschermt je gazon of terras
  • De barbecue is eenvoudig te verplaatsen dankzij de wielen
  • Deze barbecue kan ook gebruikt worden om indirect te barbecueën door middel van een opzetbare houtskoolbak

Bestel nu snel deze kogel BBQ bij Lidl online

Waar wacht je nog op, je kunt deze BBQ nu direct online bij Lidl bestellen. Zo heb jij voor je het weet een top BBQ in huis en kun je hem direct uitproberen. Want zeg nu zelf hoe leuk is het om lekker te BBQen op een BBQ van topkwaliteit. Welk stukjes vlees of vis ga jij er als eerst op leggen? Uiteraard kun je ook gaan voor groenten. Eën ding is zeker jij gaat heerlijk eten.