Nuki het slimme deurslot voor thuis te koop bij 50fiveBen jij ook helemaal gek van een Smart Home? Dan zijn de deursloten van Nuki echt iets voor jou, dit zijn namelijk slimme deursloten waardoor jij geen sleutel meer nodig hebt. Zo kun jij veilig op bad zonder zorgen en dat is wel zo fijn toch? Bij 50five hebben ze een zeer groot assortiment van Nuki voor een slimme woning.

Ken je dat, je bent lekker even weg geweest, het was super gezellig, maar bij thuiskomst kom je erachter dat jij je sleutels kwijt bent. Super vervelend natuurlijk want nu kom je niet binnen of toch wel? Met de producten van Nuki kun jij elk moment van de dag jouw huis binnen komen zonder dat je een sleutel bij je hebt. Dit is niet alleen super veilig maar ook nog eens heel gemakkelijk.

Nuki deursloten voor de beste veiligheid in huis

Het voordeel van een Nuki slot is dat je huis direct ook een stuk veiliger is. Jij kunt namelijk waar je ook maar bent jouw woning op slot doen vanaf je smartphone. Wanneer je binnen bent kun je dit zelfs doen op spraak, zo kun jij in de avond jouw deur op slot doen zonder van de bank af te hoeven. Wanneer je gebruik maakt van een Nuki deurslot zit er altijd dag en nacht een sleutel in jouw deur. Hierdoor hoe jij dus geen sleutel meer op zak te hebben. Door gebruik te maken van je smartphone kun jij vervolgens jouw woning binnen komen. Ben je ook je smartphone kwijt of is de batterij leeg? Dan kun je altijd nog gebruik maken van de Nuki Keypad, deze is optioneel bij te bestellen en werk met een code. Een ander voordeel is dat je zo gemakkelijk iemand anders in je huis kunt laten komen wanneer je er niet bent. Door hem/haar de code te geven gaat het slot eraf en kan hij/zij naar binnen.

De Nuki artikelen scherp geprijsd bij 50five

Wanneer jij een smart home wilt hebben is het zeker slim om het assortiment van 50five te bekijken, zij hebben namelijk alles om jouw huis slim te maken. Het slim maken van je woning is niet alleen super leuk, het is ook nog eens super handig. De Nuki producten zijn bij 50five zeer scherp geprijsd, je betaalt er dus nooit teveel voor en als je geluk hebt is er ook nog eens een mooie aanbieding. Ben jij dus bezig met een slim huis, dan moet je deze deursloten gewoon hebben, want dit is een zeer grote stap naar een slimme woning.