Deze private library van 123kast.nl is een echte eyecatcherSoms zie je lasten en dan valt je mond even open, wauw wat gaf, die zou echt prachtig in mijn woonkamer staan. De Private Library 4 meter van 123kast.nl is z’n boekenkast die iedereen wel zou willen hebben. Heb jij een plekje voor de kast, bestel hem dan nu snel online.

Dat wauw gevoel, dat krijg je heel af een toe bij meubilair. Bij deze kast weten wij van Top-aanbiedingen dat jij het zeker gaat krijgen. Deze zeer luxe kast kan namelijk de eyecatcher van jouw woonkamer gaan worden. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat jij zelf kunt bepalen welke kleur het beste bij jou thuis past.

Koop deze boekenkast nog voor € 2.995,- bij 123kast

Misschien is het even slikken want ja het is een prijzige kast. Maar eerlijk is eerlijk, voor dat geld krijg je ook wat. Zo krijg je een levenslange garantie op het doorzakken of scheuren van planken. Dit heeft wel aan hoe goed deze kast is. Het trapje dat bij de kast wordt mee geleverd maakt deze kast helemaal af. Door deze landelijke boekenkast te bestellen haal je veel opbergruimte in huis. Hij heeft namelijk 4 vakken en is voorzien van 8 lades en 8 deurtjes. In deze kast kunt jij honderden boeken kwijt. Ben jij dus een echte boeken liefhebber, dan is deze boekenkast zeker wat voor jou.

De kast wordt gratis thuis bezorgd, montage tegen meerprijs

Uiteraard wordt de kast gratis thuisbezorgt wanneer je hem online besteld. Wel zul je hem zelf in elkaar moeten zetten, wil je dit liever niet, dan kun je dit laten doen door het bezorg bedrijf. Zijn gaan dan ook over de prijs van de montage. Ben je zelf een beetje handig dan is het slimmer om hem zelf in elkaar te zetten, dit bespaart weer geld en daarnaast is het ook nog eens superleuk. Bij 123kast.nl hebben ze er alles aan gedaan ik het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Hierdoor is het heel duidelijk hoe en wat je moet doen om deze kast ik elkaar te zetten. Bestel hem daarom vandaag nog online, plan een dagje vrij en zet deze kast zelf ik elkaar. Zo kun jij wanneer die vol staat met boeken nog meer genieten.