Televisie en internet is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons leven. Iedereen heeft 1 of meerdere televisies in huis en daarnaast vele apparaten die op internet draaien. Het aantal apparaten dat op internet draait neemt steeds harder toe. Wanneer je een alles-in-1 pakket voor thuis afsluit is internet dus een belangrijk onderdeel van dit pakket. Hoe sneller hoe meer plezier jij eraan beleeft.

Snel internet van T-Mobile

Bij T-Mobile kun je kiezen voor standaard internet, maar je hebt ook de keus voor glasvezel. Wanneer je kiest voor glasvezel ben je verzekerd van het snelste internet dat bij jou mogelijk is. Je betaald er iets meer voor maar je krijgt er zoveel mee voor terug.

Fox Sports compleet voor slechts € 12,50 per maand

Ben jij ook zo fanatieke voetbal fan en wil je geen enkele wedstrijd missen? Dan is Fox Sports de zender die jij gewoon moet hebben. Bij T-Mobile heb je Fox Sports Compleet voor maar € 12,50 per maand, je kijkt dan onbeperkt naar alle wedstrijden die er zijn. Zo mis jij helemaal niks en kun je elke dag de mooiste wedstrijden kijken.

Kies voor alles-in-1 van T-Mobile

Ga voor het beste en het snelste en kies voor het alles-in-1 pakket van T-Mobile. Zo ben jij verzekerd van super snel internet, uren televisie kijken en wanneer je je toch verveeld kunt je lekker een avondje bellen.

Meer informatie over T-Mobile vind je !

Deze actie is verlopen!