Vind nu voordelig een vaatwasser

Wanneer je een vaatwasser gaat kopen heb je tegenwoordig de keuze uit een groot aantal merken en types. Iedere vaatwasser heeft eigen specificaties en functies. Zo zit er bijvoorbeeld verschil in de energieklasse, het geluidsniveau en de afwasprogramma’s van de vaatwasser. Welke vaatwasser je kiest is afhankelijk van jouw wensen. Daarnaast moet je goed kijken of jij een vrijstaande vaatwasser of een inbouw vaatwasser nodig hebt.

Aantal programma’s

Sommige afwasautomaten beschikken over verschillende programma’s. Dat is handig als je zelf wilt kiezen hoe lang en op hoeveel graden het apparaat draait. Als je bijvoorbeeld weinig vaat heeft, kun je kiezen voor een kort programma. Hebt je een keer een afwasmachine vol, dan kun je kiezen voor een langer programma. En als er veel etensresten aan jouw vaat zitten, kun je een hogere temperatuur instellen. Er zijn afwasautomaten die kunnen worden aangesloten op warm water tot 60 graden. Deze hoeven het water dan niet zelf op te warmen. Ze zijn daarom sneller klaar en verbruiken minder stroom.

Wekelijks nieuwe aanbiedingen

Om het zoeken naar de juiste vaatwasser makkelijker te maken heeft Expert een selectie met de beste vaatwassers. Om het nog interessanter te maken vind je hier ook elke week nieuw aanbiedingen van vaatwassers. Houd deze pagina dus in de gaten als je opzoek bent naar een nieuwe vaatwasser.