Wekelijks nieuwe wasmachines in de aanbiedingExpert heeft de beste selectie wasmachines voor jou geselecteerd. Elke week zitten hier weer de mooiste aanbiedingen tussen. Bekijk nu het assortiment en score een mooie wasmachine met korting online. Bij Expert hebben ze wasmachines van alle grote merken. Een wasmachine is inmiddels onmisbaar in ieder huishouden. De aankoop van een wasmachine doe je eens in de 5 tot 10 jaar. Je wilt dus zorgvuldig afwegen welke wasmachine het beste bij onder andere jouw gezinssituatie past. Stel je zelf daarom de volgende vragen bij het kopen van een wasmachine:

  1. Hoeveel was moet er in één keer in de wasmachine kunnen? (Vulgewicht)
  2. Hoe droog moet mijn was zijn na het draaien van de was? (Toerental)
  3. Waar in huis ga ik de wasmachine plaatsen? (Type wasmachine)
  4. Hoe stil moet de wasmachine zijn? (Geluidsniveau)
  5. Wat is het energieverbruik van een wasmachine? (Energieverbruik)
  6. Moet de wasmachine nog extra functies en speciale programma’s hebben?

Om de zoektocht voor jou zo makkelijk mogelijk te maken heeft Expert een pagina met de beste selectie wasmachines. Hier staat altijd de juiste wasmachine bij voor jou. Daarnaast vind je hier tussen ook wekelijks weer nieuwe aanbiedingen voor wasmachines. Kijk dus altijd eerst even bij Expert voor je een nieuwe wasmachine gaat kopen.

Expert wasmachines van verschillende grote merken

Een wasmachine koop je niet voor je lol, deze koop je omdat je hem nodig hebt. Als je dan een nieuwe gaat kopen wil je natuurlijk wel een wasmachine van top kwaliteit. Gelukkig hebben ze bij Expert heel veel wasmachines van verschillende topmerken, zo hebben ze wasmachines van Miele, Bosch, AEG, Samsung en Siemens. Uiteraard kun je er nog meer merken vinden, het loont dus zeker om het complete aanbod te bekijken. Er zijn namelijk altijd mooie aanbiedingen te koop bij Expert, bekijk alleen daarom al het assortiment online.