2.4 1 1 1 1 1 2.40 Ster (25 Stemmen)

Vanaf heden sluit je niet alleen mobiele abonnement af bij Youfone, ze hebben nu namelijk ook YoufoneTV. Bij YoufoneTV sluit je met een klik eenvoudig een alles-in-1 pakket af. Om goed van start te gaan is er een tijdelijke actie. Sluit je nu een alles-in-1 pakket af, dan betaal je de eerste 6 maanden geen € 39,95 maar € 19,95. Dat is om precies te zijn 6 maanden lang profiteren van 50% korting.

TV, INTERNET & VAST BELLEN

Met het Alles-in-1 pakket van Youfone krijg je TV, internet en vast bellen.

Met de TV-ontvanger kijk je standaard naar 26 zenders in HD, waaronder FOX Sports 1 Eredivisie. Uiteraard kun je extra zenders toevoegen en kun je gebruik maken van de interactieve diensten begin gemist, terugkijken, opnemen en pauzeren. Ook krijg je toegang tot de YoufoneTV App waarmee je live TV kunt kijken op je tablet en smartphone.

Let op, je TV heeft een HDMI aansluiting nodig om de TV-ontvanger te installeren. Het Alles-in-1 pakket sluit je af voor 12 maanden. Na het eerste jaar is de opzegtermijn 1 maand.

Daarnaast ontvang je het snelst mogelijke internet op jouw adres tot maximaal 100 Mbit/s via het betrouwbare netwerk van KPN.

Ook heb je de mogelijkheid om vast te bellen. Alle gesprekken worden per seconde afgerekend en je hebt keuze uit verschillende onbeperkt bundels.

Deze actie is verlopen!