ZOO&ZO heel veel konijnenhokken met kortingHeb jij thuis konijnen of ga jij konijnen nemen? Dan hebben je natuurlijk een konijnenhok nodig. Bij ZOO&ZO hebben ze heel veel konijnenhokken super scherp geprijsd, je krijgt hier dan ook zeer hoge kortingen op. Wacht niet langer en profiteer direct. Een goed verblijf voor je konijnen is natuurlijk van groot belang, gelukkig hebben ze bij ZOO&ZO een zeer ruime keus aan verschillende konijnenhokken zodat er altijd een konijnenhok is die bij jou past. De konijnen hokken bij ZOO&ZO zijn in vergelijking met andere dierenwinkels super goedkoop en je koopt ze gewoon online.

Een konijnenhok kopen? Kies eerst een van de modellen

Er zijn heel veel verschillende konijnenhokken verkrijgbaar bij ZOO&ZO er zijn dan ook verschillende modellen te vinden. Eén ding is sowieso zeker, de hokken van ZOO&ZO zijn stijlvol, solide en netjes afgewerkt. Bijna alle modellen zijn ook nog eens uit voorraad leverbaar. Je kunt bij ZOO&ZO kiezen uit een konijnenhok voor buiten of binnen, ook kan je kiezen voor een dubbel hok met onderren of een groot konijnenhok met buitenren. Ook zijn er konijnenhokken voor 1 of 2 konijnen, kies dan een konijnenhok voor 1 of 2 verdiepingen. Ook zijn er verschillende materialen verkrijgbaar, denk hierbij aan kunstof of hout.

Konijnenhok kopen doe je online bij ZOO&ZO

Wil jij dus een konijnenhok gaan kopen, dan doe je dat gewoon online bij ZOO&ZO, zij hebben een super aanbod tegen de laagste prijzen. Naast dat de konijnenhokken scherp geprijsd zijn worden ze ook nog eens gratis bezorgd vanaf € 50,-. Hierdoor worden de prijzen nog interessanter. Alle konijnenhokken worden geleverd als bouwpakket, door gebruik te maken van de instructie die wordt bijgeleverd zijn de hokken eenvoudig te monteren. Wanneer er ook accessoires zijn afgebeeld bij het konijnenhok, dan worden deze mee geleverd. Ze hebben bij ZOO&ZO konijnenhokken van de bekende merken Ferplast, Woodland en Savic. Wacht dus niet langer en bestel nu direct jouw nieuwe konijnenhok.