Humo TV Gids aanbiedingen met kortingen tot wel 34%

Aanbiedingen van Humo

Ben jij woonachtig in België? Dan is het slim om een abonnement te nemen op Humo. Dit is de grootste TV Gids van België waar jij zeer zeker van kunt genieten. Nog mooier is dat je kunt profiteren van kortingen die kunnen oplopen tot maar liefst 34%. De korting hangt natuurlijk af van het abonnement waar jij voor gaat. Bekijk daarom altijd even goed welke abonnementen er zijn en wat er goed past bij jou. Hoe dan ook, je kunt eigenlijk altijd wel profiteren van een mooie deal. Beter kan het dus eigenlijk niet worden.

 
Positie
Omschrijving
Aanbieder

Humo is meer dan alleen maar een TV Gids

Wie dacht dat Humo alleen maar een TV Gids is heeft het mis. Het is namelijk meer dan dat. Zo vind je in Humo iedere week het beste over films, muziek en literatuur, eigenzinnige columns en straffe onderzoeksjournalistiek. Hou jij hier dus van? Dan is dat direct een extra reden om nu een abonnement te nemen op Humo. Zoals wij hierboven al aangaven gaat het hier om een weekblad. Iedere week weer komt er een nieuwe editie uit van Humo. Zo heb jij dus elke week een moment van ontspanning voor jezelf, wat wil je nog meer? Bekijk daarom snel de actuele aanbiedingen en profiteer van kortingen oplopend tot wel 34%.

Altijd Humo bij de hand met de digitale versie

Het leuke van een Humo abonnement is dat je hem altijd bij de hand hebt. Je kunt Humo namelijk ook digitaal lezen. Iedere dinsdag komt de nieuwe editie online te staan die jij als abonnee kunt downloaden. Mede hierdoor kun jij kiezen voor een digitaal abonnement of voor een volledig abonnement. Ga jij voor digitaal, dan kun je hem alleen digitaal lezen. Kies jij voor een volledig abonnement, dan ontvang je hem ook thuis. Bepaal dus zelf goed van tevoren wat het beste bij jou past en sluit het abonnement vervolgens online af met korting.

Een abonnement op Humo hoeft niet duur te zijn

Bij Humo denken ze niet alleen aan entertainment, maar ook aan jouw portemonnee. Een abonnement op deze TV Gids is dus niet duur. Nu kan het natuurlijk zo zijn dat jij nog een beetje twijfelt over dit abonnement. Gelukkig is er vrijwel altijd een proefabonnement beschikbaar. Ga je hiervoor dan kun je een korte periode Humo uitproberen. Omdat het een proefabonnement is stopt hij automatisch, je zit dus nergens aan vast. Een proefabonnement is daarnaast altijd super voordelig. Voor een klein bedrag heb jij tijdelijk alle voordelen van een abonnee. Zo ontdek jij of dit abonnement echt iets is voor jou. Is dat het geval? Dan kun je ervoor kiezen om een volledig abonnement af te sluiten.