Huurtoeslag.nl bereken je recht op huurtoeslag en vraag direct aan

Aanbiedingen van Huurtoeslag

Wanneer jij een woning huurt, dan kan het zijn dat jij recht hebt op huurtoeslag. Dit kan een bedrag zijn dat jij krijgt van de overheid om het jou als huurder iets makkelijker te maken. Niet iedereen heeft recht op deze toeslag, echter als je er wel recht op hebt wil je hier natuurlijk gebruik van maken. Bij Huurtoeslag.nl kun jij gemakkelijk berekenden of je recht hebt op huurtoeslag. Heb jij recht op huurtoeslag? Dan kun je het eenvoudig en direct aanvragen bij Huurtoeslag.nl. Zo gemakkelijk kan het eigenlijk gaan, in 3 simpele stappen ontvang jij de maximale huurtoeslag. Wacht dus niet langer en bereken en vraag snel je huurtoeslag aan.

 

Wat heb ik nodig voor de aanvraag huurtoeslag

Wanneer je de huurtoeslag gaat aanvragen heb je natuurlijk een aantal gegevens nodig. Erg belangrijk is dat jij de gegevens goed invult, want onjuiste gegevens kunnen ervoor zorgen dat je aan het einde van het jaar huurtoeslag moet terugbetalen en dat wil je natuurlijk niet. Om de huurtoeslag aan te vragen zijn de volgende gegevens nodig:

  • Naam en adres van jezelf, je eventuele toeslagpartner en/of je eventuele medebewoners
  • Burgerservicenummer van jezelf, je eventuele toeslagpartner en/of je eventuele medebewoners
  • Je rekeningnummer (waar je de toeslag op wilt ontvangen
  • Inschatting van het inkomen van jezelf, je eventuele toeslagpartner en/of je eventuele medebewoners
  • Gegevens van de gehuurde woning
  • Een kopie, scan of foto van je huurcontract

Voor je de aanvraag gaat indienen is het slim om deze gegevens bij de hand te hebben zodat je hier niet later nog naar hoeft te zoeken. 

Hoe vraag je nu de huurtoeslag aan?

Je hebt alle gegevens verzameld en je hebt de berekening gemaakt, het is duidelijk jij hebt recht op huurtoeslag. Nu wordt het tijd om de huurtoeslag aan te vragen, dit kun je natuurlijk zelf doen echter kun je ook gebruik maken van de service van Huurtoeslag.nl. Wanneer je dit doet zullen zij je aanvraag eerst controleren, mochten er vragen zijn dan gaan zij dit eerst met jou overleggen, zo weet jij zeker dat je aanvraag goed gedaan wordt. Na controle doen zij de aanvraag voor je, deze dienstverlening kost je slechts eenmalig € 39,50. Het wordt zeker aangeraden om gebruik te maken van deze dienstverlening zodat jij zeker weet dat je aanvraag goed verloopt.