Aanbiedingen van iBood

De bekende merken hebben vaak mooie producten, echter omdat dit A-merken zijn betaald je er ook de hoofdprijs voor. Gelukkig hoeft dit niet het geval te zijn wanneer je geduld hebt. Bij iBood hebben ze namelijk vele aanbiedingen met alleen maar A-merken. Het assortiment bij iBood is nooit vast en veranderd snel, voor de aanbiedingen geldt dan ook op=op.

Braun, Clarks of Makita

Bovengenoemde zijn maar enkele van de A-merken die iBood aanbied. Het aanbod is groot en de kortingen extreem hoog. Zo krijg je op vele items tot wel 80% korting, zo worden de A-merken voor iedereen betaalbaar.

Wat doet iBood

Dagelijks zijn de beste inkopers van iBood international druk bezig om de beste prijs te krijgen voor een A-merk item. Wanneer de deal met de leverancier rond is stelt iBood deze 24 uur lang beschikbaar aan jou. Van 00:00 uur t/m 23:59 uur kun jij dit item super goedkoop scoren. Let er wel op dat wanneer een aanbieding harder gaat dan verwacht de deal eerder zal sluiten, er geldt namelijk op alle deals op=op.

Bekijk dagelijks de beste deals

Wanneer je net als ons super enthousiast bent over iBood, dan is het slim om dagelijks de deals online te bekijken. Want voor je het weet mis jij die deal waar je al weken op aan het wachten was.

Bekijk de deals

€ 69.95

Een tropisch oord, zakenreis of een weekend weg, zonder koffer kom je niet ver. Met de Delsey Belfort trolley kom je wél verder dan alleen maar wegdromen bij jaloersmakende bestemmingen.
Bekijk op IBood

€ 899.95

Je gaat verdwalen in werelden, headshots uitdelen en fraggen alsof het een lieve lust is, met deze Medion Erazer gaming laptop.
Bekijk op IBood

€ 19.95

Het lichaam is als een tempel en een tempel is als een huis. Af en toe moet de bezem er doorheen om de boel goed te reinigen. En laat deze kuur nou de ideale bezem voor jou zijn.
Bekijk op IBood

€ 29.95

Een Hackber II herenjack is meer dan ideaal om je tegen de elementen te weren, tijdens die natte en koude dagen. En je blijft heerlijk warm. Dat ook. :)
Bekijk op IBood

€ 19.95

Voor eenieder die 's nachts zijn onkruid wil wieden. Of gewoon voor iedereen die graag een oogje in het zeil houdt. Met deze floodlight ben je onder de pannen.
Bekijk op IBood

€ 199.95

Wie wil er nou niet een stel echte Dutchbones in de eetkamer hebben staan?! Scoor dus snel deze Art Deco-look Cassidy eetkamerstoelen.
Bekijk op IBood

€ 269.95

Deze robotstofzuiger reinigt op slimme en eenvoudige wijze jouw huis. Smart, Simple en Clean! Dat is iRobot.
Bekijk op IBood

€ 29.95

Digitaliseer je aantekeningen zonder het gevoel van pen op papier kwijt te raken. Notities stuur je eenvoudig door naar je mailbox, Google Drive en meer.
Bekijk op IBood

Bij iBood vind je elke dag de beste deals! Van Laptops tot gereedschap bij iBood vind je alle A-merken met zeer hoge kortingen die kunnen oplopen tot wel 80%. Dat zijn nog eens deals waar je blijf van wordt.
Naar de deals