Aanbiedingen van iBood

De bekende merken hebben vaak mooie producten, echter omdat dit A-merken zijn betaald je er ook de hoofdprijs voor. Gelukkig hoeft dit niet het geval te zijn wanneer je geduld hebt. Bij iBood hebben ze namelijk vele aanbiedingen met alleen maar A-merken. Het assortiment bij iBood is nooit vast en veranderd snel, voor de aanbiedingen geldt dan ook op=op.

Braun, Clarks of Makita

Bovengenoemde zijn maar enkele van de A-merken die iBood aanbied. Het aanbod is groot en de kortingen extreem hoog. Zo krijg je op vele items tot wel 80% korting, zo worden de A-merken voor iedereen betaalbaar.

Wat doet iBood

Dagelijks zijn de beste inkopers van iBood international druk bezig om de beste prijs te krijgen voor een A-merk item. Wanneer de deal met de leverancier rond is stelt iBood deze 24 uur lang beschikbaar aan jou. Van 00:00 uur t/m 23:59 uur kun jij dit item super goedkoop scoren. Let er wel op dat wanneer een aanbieding harder gaat dan verwacht de deal eerder zal sluiten, er geldt namelijk op alle deals op=op.

Bekijk dagelijks de beste deals

Wanneer je net als ons super enthousiast bent over iBood, dan is het slim om dagelijks de deals online te bekijken. Want voor je het weet mis jij die deal waar je al weken op aan het wachten was.

Bekijk de deals

€ 99.95

De Tubani biedt je voldoende ruimte voor drie dagen aan spullen. Zo ben je het hele weekend goed voorzien.
Bekijk op iBood

€ 19.95

De Curver Roughtote box is ideaal te gebruiken voor het opbergen van huis-, tuin- en keukenspullen.
Bekijk op iBood

€ 29.95

Prullenbakken zijn meestal de draken onder de keukenattributen. Deze parel van Curver daarentegen voldoet in alles boven je verwachting.
Bekijk op iBood

€ 79.95

Genoeg gehad van dode wifi-zones in je huis? Met het Netgear Orbi Mesh systeem verbeter je in één klap zowel het bereik als de kwaliteit van je draadloze netwerk.
Bekijk op iBood

€ 14.95

Natuurlijk wil je niet dat Sinterklaas stilletjes je huisje voorbijrijdt. Dat gaat ook niet gebeuren als je deze wandlamp met sensor bij je deur ophangt.
Bekijk op iBood

€ 79.95

Na het plassen, handen wassen. Met dit compacte fonteinmeubel heb je niet meer het excuus dat er geen kraan in het toilet aanwezig is.
Bekijk op iBood

€ 14.95

Herbruikbare oordoppen voor bijna elke situatie. Feestbeesten, lichte slapers, stadsmensen, fietsers en reizigers lezen we mee?
Bekijk op iBood

€ 21.95

Voor een heerlijke nacht! Deze kussens zorgen ervoor dat de druk gelijkmatig verspreid wordt en bieden voldoende ondersteuning.
Bekijk op iBood

€ 199.95

Ben je op zoek naar een upgrade of toevoeging voor je bedrijfsnetwerk? Deze 28-poorts switch is veilig, betrouwbaar en krachtig en is dus een uitstekende keuze voor jouw groeiende bedrijfsnetwerk.
Bekijk op iBood

Bij iBood vind je elke dag de beste deals! Van Laptops tot gereedschap bij iBood vind je alle A-merken met zeer hoge kortingen die kunnen oplopen tot wel 80%. Dat zijn nog eens deals waar je blijf van wordt.
Naar de deals