Aanbiedingen van Inshared

Zoeken naar de goedkoopste maar daarnaast ook de beste verzekering is elke keer weer een uitdaging. Gelukkig hoeft dit niet langer meer met de verzekeringen van Inshared. Bij Inshared vind je vele verzekeringen die naast erg goed ook zeer betaalbaar zijn. Zo weet jij dat je geen zorgen hoeft te hebben en daarnaast niet teveel betaald.

Het verzekeringspakket van Inshared is enorm breed, hier een overzicht met een kleine uitleg per verzekering.

Goedkope autoverzekering

Ja wie een auto heeft moet hem nou eenmaal verzekeren. Aangezien dit een verplichting is wil je er zeker niet teveel voor betalen. Gelukkig is de autoverzekering van Inshared lekker goedkoop en met een score van 9 weet je ook direct dat de kwaliteit goed is.

Brommer verzekering 24/7 hulp bij nood of pech

Ook voor de brommer zit je helemaal goed bij Inshared. Wanneer je een brommer verzekering hebt van Inshared krijg je vervangend vervoer bij pech en zijn ook je accessoires en helm meeverzekerd.

Scooterverzekering

Wat is er heerlijker dan zorgeloos een lange tocht maken met jouw nieuwe scooter? Met een Scooterverzekering kun je veilig toeren zonder dat jij je zorgen hoeft te maken om diefstal of schade.

Motorverzekering voor jouw lieveling op 2 wielen

Jouw nieuwe motor moet uiteraard ook verzekerd zijn voor hij de weg op mag. Met de Inshared motorverzekering worden jij en jouw lieveling altijd geholpen wanneer nodig.

Zorgeloos op vakantie met de caravanverzekering

Vele Nederlanders vertrekken jaarlijks met de caravan richting de camping. Sommige blijven lekker in Nederland, andere gaan een stuk verder naar bijvoorbeeld Frankrijk, Italië of Spanje. Waar je ook heen gaat, met de caravanverzekering van Inshared kun jij zorgeloos op vakantie.

Eerlijk en voordelig jouw inboedel verzekeren

Als je in huis rond kijkt zien je veel staan, van een vaas tot een koffiezetapparaat en van een bank tot een televisie. Wanneer er iets gebeurd zoals een brand in huis of diefstal, dan wil je dat het vergoed wordt. Met de Inboedelverzekering van Inshared weet je zeker dat het grootste deel gedekt wordt om jou de zorgen te ontnemen.

Nooit onderverzekerd met de opstalverzekering van Inshared

De opstal verzekering van Inshared scoort met een 8,2 toch wel een erg goed cijfer. Dit zegt natuurlijk alles over de kwaliteit van de verzekering, dus bereken snel de goedkope premie.

Nog meer verzekeringen zodat je alles onder één dak hebt

Uiteraard vormen bovenstaande verzekeringen al een mooi pakket, echter heeft Inshared nog meer verzekeringen. De volgende verzekeringen kun je ook afsluiten bij Inshared:

  • Reisverzekering
  • Rechtsbijstandverzekering
  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Ongevallenverzekering
  • Dierenverzekering

Waar wacht je nog op, ga naar Inshared en bereken gemakkelijk online de premies voor bovenstaande verzekeringen.

Bereken nu je premie

Soms na een ongeluk krijg je een conflict over wie de schuldige is, wanneer je hier niet uit komt ga je al snel richting de rechter. Met de rechtsbijstandverzekering van Inshared ben je hiervoor verzekerd.
Bereken je premie
Wie een auto rijdt moet hem verzekeren, dat is nu eenmaal verplicht. Aangezien het perse moet doe je het maar je wilt er niet teveel voor betalen, daarnaast moet het wel de dingen dekken wanneer er wat gebeurd. Stap daarom nu over naar Inshared.
Bereken jouw premie
Een ongeval is al erg genoeg, als je dan vervolgens ook nog eens torenhoge rekeningen krijgt worden de zorgen toch wel hoog. Gelukkig is er de ongevallenverzekering van Inshared, zo zijn al jouw gezinsleden en meerijders verzekerd.
Bereken jouw premie
Eindelijk mag je dan gaan genieten van je wel verdiende vakantie. Het meest belangrijke is dan dat jij zorgeloos op vakantie kunt ook wanneer er wat gebeurd. Met de reisverzekering van Inshared hoef jij je geen zorgen te maken over de kosten.
Bereken jouw premie
Naast dat de dierenverzekering van Inshared erg goedkoop is bied het vele voordelen zoals gratis advertentie bij vermissing, 50% vergoeding ook mogelijk en tot € 3.500,- per jaar verzekerd. Sluit dus snel een dierenverzekering af.
Bereken jouw premie
Bijna iedereen heeft het wel een aansprakelijkheidsverzekering. Er zijn vele partijen waar je deze kunt afsluiten, uiteraard wil jij de beste voor de laagste prijs. Bij Inshared weet je zeker dat jij goed verzekering bent.
Bereken je premie