Internet, bellen & TV Aanbiedingen

Internet, bellen en TV abonnementen altijd met een aanbieding

Iedereen heeft tegenwoordig wel een abonnement voor internet, bellen of/en tv. Vele van ons blijven langer hangen bij dezelfde aanbieder maar wanneer je ieder jaar overstap kun je al snel vele euro’s per jaar besparen. Het is dus zeker slim om de prijzen van de aanbieders jaarlijks te vergelijken. De prijzen van de internet, bellen en tv aanbieders zijn namelijk erg verschillend, net als het aanbod dat ze je leveren.

De Top-aanbiedingen Top 6 Internet, bellen & TV aanbieders

Actuele Aanbiedingen van abonnement van de beste aanbieders voor internet, bellen of/en tv

Bij Canal Digitaal hebben ze op dit moment een geweldige EK actie. Tijdelijk maak je namelijk kans op een LG OLED TV t.w.v. € 1.949,-. Dit is natuurlijk fantastisch en direct een reden om nu een abonnement te nemen bij Canal Digitaal.
Start je gratis week
De zomer gekte is begonnen bij Online.nl en dat betekent dat je nu tijdelijk profiteert van € 50,- cashback. Dit is natuurlijk een geweldige aanbieding waar je gewoon weg van moet profiteren. Ga daarom nu snel naar de website en ga voor één van de Alles-in-1 pakketten.
Nu € 50,- cashback
Bij KPN hebben ze nu een te gekke EK aanbieding. Stap je nu over naar Alles-in-1 van KPN, dan krijg je een geweldig welkomstcadeau. Je kunt kiezen uit vier verschillende cadeaus waaronder een LG Smart TV of een LG Soundbar.
Gratis TV of Soundbar
Kun jij overstappen van alles-in-1 pakket? Dan is het zeker de moeite waard om nu te kiezen voor T-Mobile Thuis. Tijdelijk betaal je namelijk geen aansluitkosten en dat is een directe besparing van maar liefst € 30,-. Deze actie noemen ze dan ook niet voor niks de T-Mobile Wake-Up Weken.
Nu geen aansluitkosten
Bij Canal Digitaal hebben ze weer eens een prachtige aanbieding. Tijdelijk krijg je namelijk de eerste week helemaal gratis. Met de app van Canal Digitaal kijk jij TV, Voetbal en Series tegen een zeer scherpe prijs. Dat allemaal zonder kastjes en dus met veel minder kabels. Alleen dat al is een goede reden om nu over te stappen naar Canal Digitaal.
Nu de eerste week gratis
Heb jij een eigen bedrijf? Dan heb je ook internet nodig. Een stabiel en snel internet is daarbij van groot belang. Het is dan ook zeker slim om over te stappen naar Ziggo, want zo kun jij perfect zakendoen met SmartWifi.
3 gratis Smart Wifiboosters
Bij Caiway hebben ze op dit moment een te gekke aanbieding. Neem je nu Caiway glasvezel, dan betaal je de eerste 6 maanden slechts € 35,- per maand. Daarnaast krijg je € 120,- korting op 3 slimme wifi boosters voor nog beter internet op iedere ruimte in jouw huis.
Eeste 6 maanden € 35,- pm
Wat een te gekke aanbieding hebben ze op dit moment weer bij Youfone. Neem jij nu een alles-in-1 pakket, dan krijg je de eerste 9 maanden een korting. De hoogte van de korting hangt er vanaf wel pakket je neem. Bekijk dus snel de verschillende pakketten en sluit een alles in één pakket af.
Eerste 9 maanden korting
Wat een geweldige aanbieding hebben ze weer eens bij KPN. Wanneer je nu kiest voor Internet & TV van KPN krijg je er 2 gratis SuperWifi punten bij, hierdoor heb jij overal in huis super snel internet en dat is net wat iedereen wil.
Gratis SuperWifi punten
Wanneer je gaat overstappen van alles-in-1 pakket dan doe je er goed aan om het aanbod van Online.nl te bekijken. Zij hebben namelijk hetzelfde als alle andere aanbieders maar dan een stuk voordeliger. Want wie wilt er nu meer betalen dan nodig is?
Vergelijk 't nu
Wil jij ook veilig en ongezien kunnen internetten? Dan is een VPN hetgeen dat je nodig hebt! Je kunt een VPN krijgen bij bijvoorbeeld Goose VPN en laten zij nu net een hele mooie aanbieding voor jou hebben. Wacht dus niet langer en bekijk nu deze te gekke deal.
Bespaar nu 79%
Bij Budget Alles-in-1 hebben ze weer een super interessante aanbieding. Stap je nu over, dan kun je tijdelijk kiezen voor 8 maanden korting of een Google Nest Hub & Mini cadeau t.w.v. € 150,-. Reden genoeg dus om nu snel de overstap te maken naar Budget Alles-in-1.
Budget Alles-in-1 deal

Alles in 1 pakketten het meest populair

Er zijn vele verschillende pakketopties, de mees populaire is echter het alles-in-1 pakket. Dit komt omdat je dan zoals de naam al zegt alles in een abonnement hebt. Met dit pakket kunt jij internetten, bellen en ook televisiekijken. Omdat dit het meest uitgebreide pakket is betaal je hier uiteraard wel het meeste voor. Echter krijg je hiervoor wel heel veel waardoor jij alles kan wat je wilt. Denk hierbij aan programma opnemen, programma gemist en bij sommige aanbieders ook nog eens gratis FOX Sports.

Het hele jaar door kun je profiteren van de allerbeste alles-in-1 aanbiedingen. Zo krijg je bij vele aanbieders de eerste 3 of 6 maanden korting of je krijgt extra zenders. Voor welke aanbieding je gaat moet je uiteraard zelf weten. Wij van Top-aanbiedingen raden het je wel aan om goed te vergelijken en optimaal te profiteren van de beste aanbiedingen.

Vele verschillende Internet & TV aanbiedingen

Bellen wordt steeds minder gedaan met een vaste telefoon en dat is logisch want we hebben bijna allemaal een mobiele telefoon. Daarom zijn er steeds meer pakketten waarbij je alleen Internet & TV hebt. Het prijsverschil tussen een Internet & TV en een alles-in-1 pakket is vaak minimaal, maar het schilt toch weer een paar euro per maand. Zeker wanneer jij geen vaste telefoon meer gebruikt is het zeker aan te raden om dit abonnement te nemen. Wel is het zo dat wanneer er de eerste maanden een aanbieding is je hetzelfde betaald als bij een Alles-in-1 pakket. Verder profiteer je bij dit pakket vaak van dezelfde voordelen als bij een alles-in-één pakket.

Internet Only wordt steeds populairder

Wie heeft er tegenwoordig geen abonnement van Netflix, Videoland of Disney+? Eigenlijk heeft bijna iedereen dat wel en dat is logisch. Met al deze pakketten kun je namelijk heel veel films, series en tv-programma’s kijken. Als jij hier veel gebruik van maakt is het natuurlijk zonde om nog een tv-abonnement te nemen want dan betaal je een hoop geld voor iets dat je bijna niet gebruikt. De prijzen van een Internet Only pakket liggen veel lager dan een Internet & TV of een Alles-in-1 pakket. Het is dus zeker slim om te overwegen of je nog wel een alles-in-1 pakket moet nemen.

Bijna elke aanbieder heeft bovengenoemde pakketten met altijd wel een mooie aanbieding, deal of korting. Op deze pagina vind je al heel veel mooie aanbiedingen van deze aanbieders. Enkele van deze aanbieders zijn KPN, Ziggo, Oxxio, Budget Alles-in-1 en Online.nl. Uiteraard zijn er nog veel meer aanbieders, je vindt alles aanbieders op onze merken pagina. Wacht dus niet langer, zoek vandaag nog de deal en sluit direct een abonnement af.