Internet, bellen & TV Aanbiedingen

Internet, bellen en TV abonnementen altijd met een aanbieding

Iedereen heeft tegenwoordig wel een abonnement voor internet, bellen of/en tv. Vele van ons blijven langer hangen bij dezelfde aanbieder maar wanneer je ieder jaar overstap kun je al snel vele euro’s per jaar besparen. Het is dus zeker slim om de prijzen van de aanbieders jaarlijks te vergelijken. De prijzen van de internet, bellen en tv aanbieders zijn namelijk erg verschillend, net als het aanbod dat ze je leveren.

De Top-aanbiedingen Top 6 Internet, bellen & TV aanbieders

Actuele Aanbiedingen van abonnement van de beste aanbieders voor internet, bellen of/en tv

Wat een te gekke aanbieding hebben ze nu bij T-Mobile. Tijdelijk krijg je bij T-Mobile Glasvezel + TV namelijk de eerste 6 maanden korting. Zo heb je dit pakket de eerste 6 maanden al vanaf € 30,- per maand. Dit is het moment om over te stappen.
Glasvezel met korting
Vrijwel iedereen is weer terug van vakantie en daarom heeft T-Mobile de Welkom Thuis deals. Dit betekent dat je nu tijdelijk de eerste 6 maanden slechts € 30,- betaald voor jouw alles-in-1 pakket. Ga nu snel naar de website en profiteer direct.
Eerste 6 maanden korting
Bij Caiway hebben ze op dit moment weer eens een gave aanbieding. Neem je nu een Internet & TV pakket dat betaal je de eerste 12 maanden € 5,- per maand voor ESPN. Daarnaast is het basis pakket de eerste 6 maanden slechts € 35,- p.m.
ESPN € 5,- per maand
Wil jij helemaal veilig kunnen internetten? Dan heb je een VPN nodig. Bij VPN Nederland vinden ze dat iedereen veilig moet kunnen internetten en daarom krijg je nu 3 maanden gratis VPN premium. Na die 3 maanden kun je ervoor kiezen om een betaald abonnement te nemen, dit hoeft niet. Het is geheel je eigen keuze.
3 maanden gratis VPN
De zomer gekte is begonnen bij Online.nl en dat betekent dat je nu tijdelijk profiteert van € 50,- cashback. Dit is natuurlijk een geweldige aanbieding waar je gewoon weg van moet profiteren. Ga daarom nu snel naar de website en ga voor één van de Alles-in-1 pakketten.
Nu € 50,- cashback
Bij Canal Digitaal hebben ze weer eens een prachtige aanbieding. Tijdelijk krijg je namelijk de eerste week helemaal gratis. Met de app van Canal Digitaal kijk jij TV, Voetbal en Series tegen een zeer scherpe prijs. Dat allemaal zonder kastjes en dus met veel minder kabels. Alleen dat al is een goede reden om nu over te stappen naar Canal Digitaal.
Nu de eerste week gratis
Heb jij een eigen bedrijf? Dan heb je ook internet nodig. Een stabiel en snel internet is daarbij van groot belang. Het is dan ook zeker slim om over te stappen naar Ziggo, want zo kun jij perfect zakendoen met SmartWifi.
3 gratis Smart Wifiboosters
Wat een te gekke aanbieding hebben ze op dit moment weer bij Youfone. Neem jij nu een alles-in-1 pakket, dan krijg je de eerste 9 maanden een korting. De hoogte van de korting hangt er vanaf wel pakket je neem. Bekijk dus snel de verschillende pakketten en sluit een alles in één pakket af.
Eerste 9 maanden korting
Wat een geweldige aanbieding hebben ze weer eens bij KPN. Wanneer je nu kiest voor Internet & TV van KPN krijg je er 2 gratis SuperWifi punten bij, hierdoor heb jij overal in huis super snel internet en dat is net wat iedereen wil.
Gratis SuperWifi punten
Wanneer je gaat overstappen van alles-in-1 pakket dan doe je er goed aan om het aanbod van Online.nl te bekijken. Zij hebben namelijk hetzelfde als alle andere aanbieders maar dan een stuk voordeliger. Want wie wilt er nu meer betalen dan nodig is?
Vergelijk 't nu
Wil jij overal televisie kunnen kijken en dan het liefste ook nog eens persoonlijke televisie? Dan zit je goed bij T-Mobile TV, zij hebben namelijk een nieuwe interactieve tv gelanceerd waardoor je nog meer persoonlijke content overal kunt bekijken.
TV kijken waar jij wilt
Kies je nu voor één van de internet, tv en bellen pakketten van XS4ALL dan krijg je de eerste 4 maanden 50% korting op je pakket. Zo kun jij thuis heel voordelig genieten van alles wat de verschillende pakketten te bieden hebben.
Eerste 4 maanden -50%

Alles in 1 pakketten het meest populair

Er zijn vele verschillende pakketopties, de mees populaire is echter het alles-in-1 pakket. Dit komt omdat je dan zoals de naam al zegt alles in een abonnement hebt. Met dit pakket kunt jij internetten, bellen en ook televisiekijken. Omdat dit het meest uitgebreide pakket is betaal je hier uiteraard wel het meeste voor. Echter krijg je hiervoor wel heel veel waardoor jij alles kan wat je wilt. Denk hierbij aan programma opnemen, programma gemist en bij sommige aanbieders ook nog eens gratis FOX Sports.

Het hele jaar door kun je profiteren van de allerbeste alles-in-1 aanbiedingen. Zo krijg je bij vele aanbieders de eerste 3 of 6 maanden korting of je krijgt extra zenders. Voor welke aanbieding je gaat moet je uiteraard zelf weten. Wij van Top-aanbiedingen raden het je wel aan om goed te vergelijken en optimaal te profiteren van de beste aanbiedingen.

Vele verschillende Internet & TV aanbiedingen

Bellen wordt steeds minder gedaan met een vaste telefoon en dat is logisch want we hebben bijna allemaal een mobiele telefoon. Daarom zijn er steeds meer pakketten waarbij je alleen Internet & TV hebt. Het prijsverschil tussen een Internet & TV en een alles-in-1 pakket is vaak minimaal, maar het schilt toch weer een paar euro per maand. Zeker wanneer jij geen vaste telefoon meer gebruikt is het zeker aan te raden om dit abonnement te nemen. Wel is het zo dat wanneer er de eerste maanden een aanbieding is je hetzelfde betaald als bij een Alles-in-1 pakket. Verder profiteer je bij dit pakket vaak van dezelfde voordelen als bij een alles-in-één pakket.

Internet Only wordt steeds populairder

Wie heeft er tegenwoordig geen abonnement van Netflix, Videoland of Disney+? Eigenlijk heeft bijna iedereen dat wel en dat is logisch. Met al deze pakketten kun je namelijk heel veel films, series en tv-programma’s kijken. Als jij hier veel gebruik van maakt is het natuurlijk zonde om nog een tv-abonnement te nemen want dan betaal je een hoop geld voor iets dat je bijna niet gebruikt. De prijzen van een Internet Only pakket liggen veel lager dan een Internet & TV of een Alles-in-1 pakket. Het is dus zeker slim om te overwegen of je nog wel een alles-in-1 pakket moet nemen.

Bijna elke aanbieder heeft bovengenoemde pakketten met altijd wel een mooie aanbieding, deal of korting. Op deze pagina vind je al heel veel mooie aanbiedingen van deze aanbieders. Enkele van deze aanbieders zijn KPN, Ziggo, Oxxio, Budget Alles-in-1 en Online.nl. Uiteraard zijn er nog veel meer aanbieders, je vindt alles aanbieders op onze merken pagina. Wacht dus niet langer, zoek vandaag nog de deal en sluit direct een abonnement af.