Bekijk nu de beste Europese series bij Canal Digitaal

Heb jij al een abonnement bij Canal Digitaal? Nee nog niet? Dan wordt het hoogste tijd om een abonnement bij hen te nemen. Wanneer je dit doet kun je namelijk ook genieten van de beste Europese series en daarnaast lekker tv kijken wanneer jij het wilt. Je moet Canal Digitaal gaan zien als jou tv abonnement. Door een app te instaleren op je televisie kun je gewoon alle tv-zender zien, ook ESPN 1, 2 en 3 en daarnaast bekijk je de beste Europese series. Zo kun je o.a. genieten van series als Spiral, Baron Noir en When the Dust Settles. Dit zijn echt top series die je gewoon weg geniet moet hebben. Uiteraard kun je er nog meer series bekijken. Het is dus zeker slim om een abonnement te nemen voor Canal Digitaal.

Neem een abonnement voor maar € 14,95 per maand

Goed om te weten is dat een abonnement voor Canal Digitaal super goedkoop is. Je betaalt namelijk maar € 14,95 per maand en dat is echt heel voordelig. Je kunt dan namelijk de beste series bekijken, genieten van 78 TV-zender waaronder dus ook ESPN 1, 2 en 3, tot 7 dagen terug kijken en 100 uur opnemen. Zoals je ziet een zeer uitgebreid pakket voor een klein bedrag per maand. Het is dus echt een vervanging van je huidige televisie aanbieder. Ook goed om te weten is dat je tv kunt kijken op alle smart devices. Zo kijk je tv op je smart TV, smartphone, tablet of laptop. Dit is natuurlijk fantastisch en direct een goede reden om nu snel online een abonnement af te sluiten.

Kijk de eerste maand helemaal gratis

Wil jij er eerst achter komen of Canal Digitaal echt iets voor jou is? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Op dit moment kun je namelijk de eerste maand gratis gebruik maken van Canal Digitaal. Zo kun jij ontdekken of dit echt iets voor jou is voordat je een abonnement afsluit. Reden genoeg dus om nu snel naar de website van Canal Digitaal te gaan en gebruik te maken van deze eerste maand gratis. Goed om te weten is dat Canal Digitaal ook nog eens maandelijks opzegbaar is. Je zit dus echt nergens aan vast.