Bij alles-in-1 van Online.nl krijg je meer voor minderEr zijn op dit moment zoveel verschillende alles-in-1 aanbieders dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig is daar Online.nl, zij laten op hun website zien dat je bij hun meer voor minder krijgt, simpel weg gewoon de beste prijs!

Internet, TV en Bellen van Online.nl

Een leven zonder internet en televisie is tegenwoordig gewoon weg onmogelijk, zonder internet weten we niet meer wat we moeten doen. Dit weten ze ook bij alle alles in 1 aanbieders, wij vragen steeds meer van ze en dus worden ze langzaam ook steeds duurder. Maar waarom zou je teveel betalen als dit niet nodig is voor snel internet en een groot TV zender aanbod. Bij Online.nl hebben ze het compleetste pakket tegen de beste prijs, daarnaast betaal je de eerste 6 maanden slechts € 30,-.

Gratis Fox Sports 1, 2 en 3 bij Online.nl

In Nederland zijn er extreem veel voetballiefhebbers die het liefst elke wedstrijd willen zien. Daarom krijg je bij Online.nl gratis Fox Sports 1,2 en 3. Zo kun jij onbeperkt genieten van vele Eredivisie wedstrijden en al het nieuws over voetbal. Elke voetbalfan wordt blij het alles in één pakket van Online.nl.

Altijd maximaal internet via het KPN netwerk

Als je besluit over te stappen naar Online.nl wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je stabiel en vooral snel internet hebt. Gelukkig zit Online.nl op het betrouwbaarste netwerk van Nederland aangesloten. Je krijgt namelijk internet via het KPN netwerk, daar hoef jij je dus zeker geen zorgen over te maken.

Eerste 6 maanden € 30,- p.m. daarna € 47,50 p.m.

Als je leest gratis Fox Sport en internet over het netwerk van KPN, dan denk je al snel dat de prijzen erg hoog liggen. Maar dit is niet het geval, je betaald namelijk de eerste 6 maanden maar € 30,- p.m.. Zijn de 6 maanden voorbij, ook dan betaal je maar slechts € 47,50 per maand. Voor deze prijs heb je ook nog eens toegang tot 80 TV zenders. Deze aanbieding met deze bizar lage prijs kan je gewoon weg niet laten liggen. Wacht dus niet langer en stap nu over naar een alles in 1 pakket van Online.nl.

Twijfel je nog steeds of deze aanbieding van Online.nl wel goed genoeg is? Vergelijk dan alle alles-in-1 pakketten bij Online.nl en zie dat zij simpelweg de goedkoopste van dit moment zijn.