Budget alles-in-1 de eerste 8 maanden kortingBij Budget alles-in-1 hebben ze echt weer een geweldige aanbieding. Tijdelijk krijg je namelijk de eerste 8 maanden een hele mooie korting op je abonnement. Je betaalt dus slechts 4 maanden het volledige bedrag, dat is nog eens een aanbieding. Tegenwoordig zijn er steeds meer aanbieders van alles-in-1 pakkettenBudget alles-in-1 is een van de aanbieders van internet, tv en bellen. Wanneer jij nog kan overstappen naar een ander pakket, dan is deze aanbieding echt iets voor jou. Je profiteert namelijk 8 maanden lang van een mooie korting.

Internet, TV & bellen super voordelig bij Budget Alles-in-1

Niemand wil natuurlijk teveel betalen voor internet, tv en bellen, gelukkig hoeft dit ook niet wanneer je nu profiteert van deze geweldige aanbieding van Budget Alles-in-1. Want zeg nu zelf 8 maanden lang een korting op een contract van 12 maanden is natuurlijk meer dan de moeite waard. Zo heb je nu bij Budget alles in één een abonnement vanaf slechts € 35,- per maand, na 8 maanden betaal je slechts € 45,- per maand. Je krijgt nu dus tijdelijk de eerste 8 maanden € 10,- korting per maand. Dat is toch een besparing van € 80,- en daar hoef jij je alleen maar voor aan te melden, zij regelen namelijk de rest voor je. Kies dus voor Budget alles in 1 en betaal niet langer meer teveel voor je internet, televisie en telefoon.

Budget Alles-in-1 is onderdeel van Budget Thuis

De meeste kennen inmiddels wel het bedrijf Budget Thuis, hieronder vallen namelijk Budget Mobiel, Budget Energie en natuurlijk Budget Alles in 1. Door de verschillende abonnementen van Budget Thuis te combineren kun je profiteren van een mooie combikorting. Deze korting kan al snel oplopen tot wel € 30,- per maand, zo heb jij korting op korting. Nog een goede reden dus om nu over te stappen naar Budget Alles-in-1 want wie wordt er nu niet bij van korting. Als je kiest voor Budget Alles-in-1 dan kies je voor het betrouwbare netwerk van KPN. Je weet dus zeker dat je een snelle en stabiele verbinding hebt en dat is natuurlijk niet geheel onbelangrijk. Wacht dus niet langer, meld je nu aan bij Budget Alles in één en profiteer van deze aanbieding nu het nog kan.