Goose VPN nu tijdelijk 79% korting op een 3 jarig abonnementWil jij ook veilig en ongezien kunnen internetten? Dan is een VPN hetgeen dat je nodig hebt! Je kunt een VPN krijgen bij bijvoorbeeld Goose VPN en laten zij nu net een hele mooie aanbieding voor jou hebben. Wacht dus niet langer en bekijk nu deze te gekke deal. Je hebt nu namelijk al Goose VPN vanaf € 2,75 per maand wanneer je kiest voor een 3 jarig abonnement. Hiermee bespaar je € 79%. Normaal betaal je voor dit abonnement € 467,64 maar nu tijdelijk betaal je maar € 99,-.

Profiteer nu van deze Zomerdeal van GooseVPN

Een zomerdeal, daar wordt natuurlijk iedereen vrolijk van. Dit komt omdat de zomer de leukste tijd van het jaar is en daarnaast iedereen gek is van hoge kortingen. Bij GooseVPN hebben ze nu een te gekke zomerdeal met daarbij zeer hoge kortingen. Je doet er dus zeker goed aan om te profiteren van deze zomer deal. Wil je liever geen contract van 3 jaar? Dan kun je ook kiezen voor een contractduur van 1 maand, 1 jaar of 2 jaar. Uiteraard betaal je hier meer voor wel krijg je op de contracten van 1 & 2 jaar een mooie korting. Zo krijg je 62% korting bij 1 jaar en 77% korting bij 2 jaar.

Gebruik Goose VPN op al je apparaten

Het leuke van GooseVPN is dat je het kunt gebruiken op al je apparaten. Daarnaast is het ook nog eens super snel geïnstalleerd en dat zonder technische kennis. Zo kun jij vanaf elk apparaat veilig internetten en dat is natuurlijk de wens van iedereen. Bekijk daarom nu snel deze zomerdeal van Goose VPN en profiteer van deze te gekke aanbieding. Want als je zo voordelig zeker weet dat je veilig kunt internetten dan kun je haast niet anders dan het abonnement nemen. Wil jij dus veilig internetten en 79% besparen? Sluit dan nu deze zomerdeal af en profiteer.