Gratis Fox Sports 1, 2 & 3 bij alles-in-1 van Online.nlBij Online hebben ze het meet complete Internet & TV pakket van Nederland. Wanneer je een Internet & TV pakket of een Alles-In-1 pakket afsluit bij Online.nl krijg je er gratis Fox Sports 1, 2 & 3 bij. Dat is gratis heel veel sport kijken. Het Online internet en TV abonnement is zeer uitgebreid. Zo krijg je ruim 80 televisiezenders, heb je opnemen, pauzeren en TV gemist en Fox Sports 1, 2 & 3 allemaal in het basispakket zitten.

Voordelig Internet & TV abonnement met aanbieding

Bij Online.nl laten ze maar weer eens zien dat een Internet & TV of een alles-in-1 abonnement niet duur hoeft te zijn. Zij hebben namelijk altijd een mooie aanbieding die je niet kunt laten liggen. Zo betaal je nu tijdelijk de eerste 6 maanden slechts € 30,- per maand en daarna € 45,- per maand. Dit is het meest complete pakket voor de laagste prijs. Het is dus zeker slim om nu een abonnement te nemen bij Online en te profiteren van deze hoge korting. De prijs van het alles-in-1 pakket en het Internet & TV pakket is gelijk. Echter heb je bij het alles-in-1 pakket ook een vast telefoonnummer. 

Kies voor sneller internet met Online Glasvezel

Wil jij nog sneller internet dan dat er standaard in het alles-in-1 pakket zit, kies dan voor Glasvezel van Online. Je hebt dan supersnel internet waardoor jij echt niet meer hoeft te wachten tot die ene leuke post is geladen of het filmpje zich afspeelt. Uiteraard betaal je hier wel extra voor, je kunt te prijs vinden wanneer jij jouw pakket samenstelt. Jij bepaalt voor hoe snel internet je gaat bij Online.nl. Wat je ook kiest, het gaat erom dat jij er tevreden mee bent. Wacht niet langer, sluit vandaag nog een Online abonnement af en profiteer van de aanbieding.