Internet & TV van Oxxio de eerste 3 maanden € 20,- kortingBij Oxxio hebben ze nu een geweldige aanbieding voor iedereen die het Internet & TV abonnement neemt. Jij krijgt nu namelijk de eerste 3 maanden € 20,- korting per maand. Hierdoor betaal je de eerste 3 maanden maar € 25,95 per maand. Iedereen maakt tegenwoordig gebruik van internet & TV, echter om dit te kunnen doen heb je wel een abonnement nodig. Gelukkig zijn er in Nederland heel veel aanbieders voor Internet & TV pakketten. Eén van die aanbieders is Oxxio en laten zij nu net een geweldige aanbieding voor jou hebben. De eerste 3 maanden krijg jij namelijk maar liefst € 20,- korting per maand. Hierdoor bespaar jij toch weer € 60,- en dat is leuk mee genomen.

Deze geweldige aanbieding is slechts tijdelijk geldig

Wanneer je besluit dit pakket van Oxxio te nemen, dan doe je er goed aan om hem snel af te sluiten. Dit omdat deze aanbieding maar tijdelijk geldig is en het zou natuurlijk zonde zijn als je net te laat bent en dus mis moet grijpen. Deze aanbieding is een echter aanrader voor iedereen die op zoek is naar een internet & tv abonnement. Wanneer je kies voor deze actie ben je verzekerd van super snel en stabiel internet. Dit komt omdat Oxxio gebruik maakt van het snelle en bekende KPN netwerk. Iedereen die dit netwerk kent weet dat dit één van de betrouwbaarste netwerken van Nederland is. Dit is dus nog een extra reden om nu te profiteren van deze aanbieding van Oxxio. Zodra de 3 maanden verlopen zijn zal je € 45,95 per maand gaan betalen.

Standaard Fox Sports 1 meegeleverd

Ben jij een fan van voetbal dan hebben wij goed nieuws voor jou, je krijgt bij dit pakket namelijk standaard Fox Sports 1 mee geleverd. Zo kun jij heerlijk genieten van voetbal en andere sporten en dat de hele dag door. Dit is gewoon weg de sport zender van Nederland waar echt iedereen vrolijk van wordt. Ben jij dus gek van sport dan is dit abonnement van Oxxio een echte aanrader voor jou. Tegen betaling kun je ervoor kiezen om ook Fox Sports 2 & 3 te nemen, wanneer je dit doet kun je nog meer sport bekijken waaronder alle Eredivisie wedstrijden. Uiteraard worden er op Fox Sports 1 ook Eredivisie wedstrijden afgespeeld, maar dit is wel beperkt.

Combineer Internet & TV met Energie van Oxxio voor extra voordeel

Natuurlijk het is zo, deze aanbieding is al geweldig, maar het kan nog veel beter worden. Wanneer jij namelijk nu naast Internet & TV ook een energie contract afsluit bij Oxxio betaal je tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. € 30,-. Maar dat is niet alles, je profiteert ook nog eens van een combikorting waardoor je iedere maand dus nog voordeliger uit bent. Dit is dus een extra reden om nu dit abonnement te nemen in combinatie met een energie contract. Want zo bespaar jij iedere maand een mooi bedrag en dat is natuurlijk helemaal geweldig.