Nu bij KPN 2 SuperWifi punten cadeau t.w.v. € 199,-Wat een geweldige aanbieding hebben ze weer eens bij KPN. Wanneer je nu kiest voor Internet & TV van KPN krijg je er 2 gratis SuperWifi punten bij, hierdoor heb jij overal in huis super snel internet en dat is net wat iedereen wil. Iedereen kent KPN en weet dat zij altijd al een super snel en vooral betrouwbaar netwerk hebben. Omdat ze graag willen dat jij hier ook gebruik van gaat maken hebben ze bij KPN een super mooie aanbieding. Want met deze twee gratis SuperWifi punten heb jij overal in huis even snel internet, dit is dus echt iets wat jij gewoon moet hebben bij jou thuis.

Gratis SuperWifi punten of eerste 6 maanden korting

Wij van Top-aanbiedingen kunnen het ons haast niet voorstellen, maar mocht jij geen gebruik gaan maken van de SuperWifi punten dan kun je er ook voor kiezen om de eerste 6 maanden korting te krijgen. Je betaalt dan de eerste 6 maanden slechts € 35,- voor internet & TV, dat is dus een mooie besparing. Toch zouden wij van Topaanbiedingen gaan voor de gratis SuperWifi punten want op lange termijn heb je hier veel meer aan zeker aangezien er steeds meer apparaten over het internet gaan en snel internet dus van groot belang is.

KPN een snel en betrouwbaar netwerk

Iedereen die al klant is bij KPN weet als geen ander dat zij een super snel en betrouwbaar netwerk hebben. Niet voor niks dat ze één van de grootste aanbieders in Nederland zijn. Heel veel huishoudens hebben dan ook al een abonnement bij KPN, heb je dat nog niet, dan is dit de kans om over te stappen. Zo weet je zeker dat je niet langer teveel betaald voor een snel en betrouwbaar netwerk. Wacht daarom niet langer en sluit nu direct online een Internet & TV abonnement af bij KPN. Wanneer je Internet & TV combineert met mobiel, dan krijg je ook nog eens combikorting.