Nu geen activatiekosten bij een abonnement van KPNGeweldige aanbieding van KPN! Combineer je nu KPN Internet & TV samen met KPN Mobiel, dan betaal je tijdelijk geen aansluitkosten! Maar dat is niet alles, je krijg ook nog eens twee SuperWifi punten t.w.v. € 199,- cadeau. Wacht niet langer en profiteer dus snel van deze te gekke aanbieding. Goed om te weten over de Top-aanbieding is dat hij slechts geldig is t/m 1 november 2020. Je doet er dus goed aan om nu snel gebruik te maken van deze mooie aanbieding. Daarnaast is deze actie alleen maar online verkrijgbaar, je kunt dus niet profiteren in de winkel van KPN. Waar wacht je dus nog op, ga nu snel naar de website van KPN en stap nu kosteloos over naar KPN.

KPN is één van de betrouwbaarste netwerken van Nederland

In Nederland kent eigenlijk iedereen KPN wel. Dit is logisch, want ze hebben één van de betrouwbaarste netwerken van Nederland. Wil jij dus zeker zijn van stabiel en snel internet dan doe je er goed aan om over te stappen naar KPN. Doe je dit nu dan kan dat dus super voordelig en dat is natuurlijk geweldig. Hoe goedkoper jij namelijk kunt overstappen hoe leuker het voor jou is. Bij KPN betaal je nu dus tijdelijk geen activatiekosten en dus is overstappen helemaal gratis. Dit is ook het geval wanneer je nog geen mobiel en/of internet & tv hebt. In dat geval betaal je namelijk voor beide abonnementen geen activatiekosten. Dit scheelt jou heel veel geld wat je mooi weer kunt gebruiken voor andere dingen. Waar wacht je dus nog op, sluit vandaag nog het abonnement af bij KPN.

Nu met twéé gratis SuperWifi punten cadeau

Het leuke is dat er al een aanbieding was die al liep, het gaat hier om twee gratis SuperWifi punten bij een alles-in-1 pakket. Sluit jij dus nu een Internet & TV abonnement af, dan krijg jij niet alleen de twee gratis SuperWifi punten, je betaalt ook nog eens geen activatiekosten. Nu wordt het in één keer wel heel erg interessant om een abonnement af te sluiten bij KPN. Wacht daarom ook zeker niet langer en maak nu snel gebruik van deze actie, want voor je het weet ben je te laat en grijp je mis. Nogmaals deze aanbieding is geldig t/m 1 november, zorg er dus voor dat je voor die tijd hebt geprofiteerd.