Online.nl zomer gekte verlengt t/m 21 september profiteer nuWaar het er even op leek dat de zomer gekte van Online.nl was verlopen hebben ze besloten de actie toch te verlengen. Dit betekent dat je de komende periode € 30,- cashback krijgt bij Alles-in-1 van Online.nl. Wacht dus ook niet langer en stap nu snel over en profiteer van deze geweldige aanbieding. Het leuke van Online.nl is dat ze een zeer uitgebreid pakket hebben. Zo heb je razend snel internet en daarnaast ook nog eens heel veel tv-zenders. Zo heb jij het compleetste tv pakket van Nederland en dat voor een zeer lage prijs. Deze geweldige aanbieding is verlengde t/m 21 september 2020, wil jij dus de € 30,- cashback ontvangen dan zul je moeten overstappen voor die datum! Waar wacht je dus nog op, ga snel naar de website en sluit een abonnement af.

Nu ook nog eens de eerste 6 maanden € 17,50 korting per maand

Natuurlijk is het super leuk om die € 30,- cashback te ontvangen, maar gelukkig is dat niet alles. Ze hebben namelijk nog meer, tijdelijk krijg jij de eerste 6 maanden namelijk ook nog eens € 17,50 korting per maand. Hierdoor betaal je de eerste 6 maanden slechts € 30,- per maand en dat is natuurlijk spotgoedkoop. Dus deze korting bespaar je het eerste jaar maar liefst € 105,-. Gooi daar nog eens de € 30,- cashback bij op en je hebt gewoon € 135,- korting en dat is heel veel voor een alles-in-1 abonnement. Dit is dan ook het moment om nu heel voordelig over te stappen van aanbieder. Waar wacht je dus nog op? Bekijk nu het aanbod en sluit een abonnement af voor één jaar bij Online.nl.

Online.nl maakt gebruik van het KPN netwerk

Wanneer jij gaat overstappen van aanbieder wil je natuurlijk meer dan alleen maar een mooie aanbieding. Je wilt natuurlijk ook super snel internet en ook nog eens een stabiel netwerk. Gelukkig hebben ze die bij Online.nl en dit komt doordat ze gebruik maken van het KPN netwerk. Iedereen in Nederland weet dan KPN een van de betrouwbaarste netwerken heeft en dus hoef jij je daar geen zorgen over te maken. Dit netwerk is altijd al super snel en ook nog eens stabiel. Jij hoeft dus niet bang te zijn dat het internet er geregeld uit ligt of dat het super sloom is. Door te kiezen voor Online.nl weet je nu dus dat het netwerk perfect is en de aanbieding ook. Hierdoor kan je haast niet anders dan nu direct het aanbod te bekijken en het pakket naar jouw wensen te gaan samenstellen. Want uiteraard kun jij zelf bepalen hoe het pakket eruit komt te zien. Wacht dus niet langer, ga nu snel naar de website van Online.nl en kies een abonnement.

Nieuwe aanbieding

Deze actie is verlopen!