Oxxio glasvezel alle snelheden eerste 6 maanden € 28,45 p.m.Wat een geweldige aanbieding hebben ze nu bij Oxxio. Jij hebt namelijk supersnel internet de eerste 6 maanden voor maar € 28,45 per maand. De prijs die je na die 6 maanden betaald is afhankelijk van de internet snelheid die je kiest. Heb jij thuis dus alleen maar internet nodig, dan is deze aanbieding van Oxxio echt iets voor jou. Met deze aanbieding bespaar je niet alleen een hoop geld, je hebt ook nog eens razendsnel internet en dat wil natuurlijk iedereen. Waar wacht je dus nog op? Kies nu voor internet van Oxxio en stap over.

Tijdelijk een gratis monteur voor installatie

Het kan zijn dat het jou niet lukt om alles aan te sluiten. In dat geval kun je gebruik maken van een monteur, normaal betaal je hier € 79,95 voor echter is dus nu tijdelijk gratis. Dit is toch weer een geweldige besparen en gelijk een goede reden om het door een monteur aan te laten sluiten. Zo weet je zeker dat alles goed zit en jij optimaal kunt genieten. De monteur van Oxxio gaat pas weer bij je weg wanneer alles werkt, zo wordt alles aangesloten, getest en aan je uitgelegd. Zo weet je daarna ook precies hoe alles werkt, wel zo handig toch?

Verschillende internet snelheden nu met korting

Tegenwoordig willen we natuurlijk allemaal super snel internet en dat is logisch. Steeds meer dingen gaan over het internet en dus hebben we snel internet nodig om dit allemaal goed te kunnen doen. Daarom geldt deze actie ook op alle internet snelheden, dat is toch geweldig. Je kunt bij Oxxio nu kiezen uit de snelheden 50 Mbps, 100 Mbps, 200 Mbps en 500 Mbps. Voor al deze snelheden geldt nu dus dat je de eerste 6 maanden slechts € 28,45 betaald. Kies dus is wat sneller internet en ervaar hoe dat is.