Snel Internet? Meer TV? Dan kan voordeliger met Online.nlWanneer je gaat overstappen van alles-in-1 pakket dan doe je er goed aan om het aanbod van Online.nl te bekijken. Zij hebben namelijk hetzelfde als alle andere aanbieders maar dan een stuk voordeliger. Want wie wilt er nu meer betalen dan nodig is? Bij Online.nl Krijg je gewoon snel internet en meer tv gewoon omdat het voordeliger kan. Wil je weten of dit echt zo is? Je kunt het bij Online.nl gewoon gemakkelijk en snel vergelijken. Je zult zien dat Online.nl echt een stuk voordeliger is dan alle andere aanbieders voor internet, televisie en bellen.

Nu de eerste 6 maanden voor maar € 30,- per maand

Naast dat ze bij Online.nl al super voordelig zijn doen ze er nog eens iets extra's bovenop. De eerste 6 maanden krijg jij namelijk maar liefst € 17,50 korting per maand. Hierdoor kun jij heel voordelig een abonnement afnemen bij Online.nl, want dit bespaart jou het eerste jaar toch € 105,- en dat is leuk mee genomen. Je doet er dan ook goed aan om hier nu snel van te profiteren want voor je het weet ben je te laat. Door deze geweldige korting betaal je de eerste maanden slechts € 30,- per maand. Na 6 maanden zul je € 47,50 per maand gaan betalen, alsnog is dit een stuk voordeliger dan bij de andere aanbieders.

Standaard meer TV zoals Fox Sports 1, 2 & 3

Waar je bij de meeste aanbieders zoals T-Mobile alleen maar Fox Sports 1 in het pakket krijgt of misschien net zoals bij KPN helemaal geen Fox Sports standaard in het pakket krijg je dit wel bij Online.nl. Sterker nog, bij Online.nl krijg jij standaard Fox Sports 1, 2 & 3. Dit betekent dat jij heel veel sport kunt kijken en dat zonder meer prijs. Dit is daarom het tv pakket voor iedereen die gek is op sport. Want zeg nu zelf voordeliger dan dit ga jij het nergens vinden. Je doet er dus goed aan om hier nu snel van te profiteren van het is natuurlijk zonde als je net te laat bent en daardoor niet meer kunt profiteren van deze actie.