XS4ALL nu de eerste 4 maanden 50% kortingenAanbieding verlengt voor onbepaalde tijd. Kies je nu voor één van de internet, tv en bellen pakketten van XS4ALL dan krijg je de eerste 4 maanden 50% korting op je pakket. Zo kun jij thuis heel voordelig genieten van alles wat de verschillende pakketten te bieden hebben. Bij XS4ALL weet je als klant zeker dat jij echt op de eerste plek staat, zij willen jou hoe dan ook helpen tot het is opgelost. Naast de eerste 4 maanden 50% korting is er dus nog een goede reden om over te stappen naar XS4ALL.

Alles-in-1 van XS4ALL het meest populaire pakket

Bij XS4ALL hebben ze verschillende pakketten, zo kun je kiezen uit de volgende pakketten Alles-in-1, Internet & Televisie, Internet & Bellen en Internet. Welk pakket je kiest bepaal je zelf, het gaat erom dat het pakket goed bij jou past. Op al deze 4 verschillende pakketten krijg je nu de eerste 4 maanden 50% korting. Het is dus een goede reden om nu te kiezen voor een internet, televisie en bellen pakket van XS4ALL en zo te profiteren van deze geweldige aanbieding. Kies je voor XS4ALL, dan kies je voor een pakket bij een aanbieder met de beste klantenservice van Nederland.

Super snel internet, dat krijg je bij XS4ALL

Ook in 2020 is XS4ALL uitgeroepen tot de provider met de beste service, dot komt mede omdat de al ruim 25 jaar het beste internet hebben. Als jij super snel en stabiel internet thuis wilt hebben, dan is het zeker aan te raden om een pakket af te sluiten bij XS4ALL. Op deze manier ben jij verzeker van super snel internet en de kans is dan ook groot dat je nooit meer wat anders wilt. Ook hebben ze bij XS4ALL het laagste storingspercentage, nog een reden om over te stappen naar XS4ALL. Wacht dus niet langer en profiteer nu van deze geweldige aanbieding. Deze actie is geldig t/m 30 juni 2020, wees er dus snel bij want voor je het weet ben je te laat.