Joy of Matcha 100% Japanse groene thee tegen een lage prijs

Aanbiedingen van Joy of Matcha

Matcha Thee is afkomstig uit Japan en gemaakt van blaadjes van de theeplant Camellia Sinesis. Wat matcha zo bijzonder maakt is de herkomst en de productiewijze van deze groene thee. De thee wordt namelijk vermalen tot poeder alvorens geconsumeerd. Er zijn maar een aantal theeboeren die in staat zijn om kwalitatieve matcha te produceren en te leveren.

Alleen de beste jonge blaadjes worden gebruikt voor het maken van matcha thee. De planten worden een maand voor het oogsten in de schaduw gezet waardoor ze meer chlorofyl, aminozuren, antioxidanten en L-Theanine aanmaken. Door deze stoffen krijg je de intens groene kleur, smaak, geur en voedingstoffen. Door is alles is het verbouwen van matcha een intensief en lang proces.

 
Positie
Shop
Product
Prijs
Jouw voordeel
Bezoek Shop
Totaal aantal aanbiedingen beschikbaar: 12

De voordelen van Matcha Thee

In tegenstelling tot andere groene thee bevat Matcha meer antioxidanten, dit werkt ontstekingsremmend en geeft het lichaam een opkikker. Daarnaast worden de schadelijke metalen uit je lichaam afgevoerd door de chlorophyll. En als kers op de taart zorgt de L-Theanine voor een kalmerend effect. Doordat Matcha thee steeds populairder wordt komen er steeds meer positieve eigenschappen naar boven welke aan deze thee worden toegeschreven. Zo wordt er gezegd dat matcha ook een gunstige invloed heeft op het voorkomen van dementie en de geestelijke gezondheid in het algemeen.

Koop je thee voordelig bij Joy of Matcha

De genoeg gepraat over de voordelen van Matcha thee, naast voordelen wil je natuurlijk weten waar je het kunt krijgen. Een grote aanbieder in Nederland is Joy Of Matcha. Zij verkopen de Matcha thee van hoge kwaliteit en daarnaast hebben ze ook wat leuke accessoires. Zo vind je er o.a. de volgende accessoires:

  • Bamboe matcha klopper
  • Bamboe matcha lepel
  • Houder voor Matcha klopper
  • Verschillende matcha kommen

Deze accessoires zijn zeker leuk om te hebben wanneer je gebruik maakt van Joy of Matcha thee. Het leuke van Joy of Matcha is dat je er geregeld leuke aanbiedingen kunt vinden, dit terwijl ze al voordelig geprijsd zijn. Drink jij veel thee, dan is het goed om te weten dat de thee van Joy of Matcha hetzelfde bevat als 10 bakjes thee. Deze thee bevat dus veel meer gezonde voedingsstoffen. Wacht daarom ook niet langer en bestel vandaag nog bij Joy of Matcha. De levertijd van jouw bestelling bij Joy of Matcha is 2-3 werkdagen, hij wordt gratis verzonden wanneer je boven de € 49,- zit.

Ook goed om te weten is dat ze bij Joy of Matcha 30 dagen niet goed geld terug garantie hebben. Zo kun jij zonder zorgen bestellen bij Joy Of Matcha.

De beste Matcha thee koop je nu bij Joy of Matcha

Als liefhebber van Matcha thee wil je natuurlijk wel het beste tegen de scherpste prijs. Gelukkig hebben ze bij Joy of Matcha de beste matcha thee die er is. Dit komt mede doordat het 100% Japanse groene thee is en de kwaliteit van de Japanse Matcha thee is erg hoog. Vraag jij je dus nog af maar Matcha thee te koop is? Dan kunnen wij heel duidelijk zijn, namelijk bij Joy of Matcha. Heb jij toch zo iets van ik wil matcha thee van een ander merk? Dan kun je onderaan deze pagina nog een aantal webshops vinden die Matcha thee verkopen.

Wat is Matcha nu eigenlijk?

Matcha is een groene theepoeder afkomstig uit Japan. Waarom Match zo bijzonder is komt omdat de planten die gebruikt worden 2-3 weken voordat ze worden geoogst in de schaduw worden geteeld. Hierdoor gaat de plant extra hard werken en nemen het aantal voedingsstoffen toe. Hierdoor wordt deze thee niet alleen super lekker, maar ook nog eens erg gezond. Zo is matcha 137x rijker aan antioxidanten dan normale groene thee. Mede om die reden wordt Matcha thee met de dag populairder. Wacht daarom ook niet langer en ervaar het nu zelf door een bestelling te doen bij Joy of Matcha.