Joy of Matcha 100% Japanse groene thee tegen een lage prijs

Aanbiedingen van Joy of Matcha

Matcha Thee is afkomstig uit Japan en gemaakt van blaadjes van de theeplant Camellia Sinesis. Wat matcha zo bijzonder maakt is de herkomst en de productiewijze van deze groene thee. De thee wordt namelijk vermalen tot poeder alvorens geconsumeerd. Er zijn maar een aantal theeboeren die in staat zijn om kwalitatieve matcha te produceren en te leveren.

Alleen de beste jonge blaadjes worden gebruikt voor het maken van matcha thee. De planten worden een maand voor het oogsten in de schaduw gezet waardoor ze meer chlorofyl, aminozuren, antioxidanten en L-Theanine aanmaken. Door deze stoffen krijg je de intens groene kleur, smaak, geur en voedingstoffen. Door is alles is het verbouwen van matcha een intensief en lang proces.

 
Bij Joy of Matcha hebben ze nu een top product in het assortiment. Het gaat hier namelijk om de Luxe Matcha Thee set, deze kun je heel voordelig bestellen. Een goede reden om nu snel naar de website van Joy of Matcha te gaan en hem te bestellen.
Luxe Matcha Thee Set
Op dit moment hebben ze bij Joy of Matcha een geweldige aanbieding. Namelijk 2+1 gratis bij aankoop van Energy Boost. Je hebt er nu dus 3 voor de prijs van 2 en dat is natuurlijk fantastisch. Dit is dan ook direct een goede reden om hier nu van te profiteren.
Nu 2+1 gratis
Aanbieding Verlengt! Bij Joy of Matcha hebben ze nu een hele mooi aanbieding. Wanneer jij 2 potten matcha thee koop krijg je er gratis 1 pot matcha thee gratis bij. Zo kun jij nog meer 100% Japanse groene thee drinken voor een super lage prijs.
Nu tijdelijk 2+1 gratis

De voordelen van Matcha Thee

In tegenstelling tot andere groene thee bevat Matcha meer antioxidanten, dit werkt ontstekingsremmend en geeft het lichaam een opkikker. Daarnaast worden de schadelijke metalen uit je lichaam afgevoerd door de chlorophyll. En als kers op de taart zorgt de L-Theanine voor een kalmerend effect. Doordat Matcha thee steeds populairder wordt komen er steeds meer positieve eigenschappen naar boven welke aan deze thee worden toegeschreven. Zo wordt er gezegd dat matcha ook een gunstige invloed heeft op het voorkomen van dementie en de geestelijke gezondheid in het algemeen.

Koop je thee voordelig bij Joy of Matcha

De genoeg gepraat over de voordelen van Matcha thee, naast voordelen wil je natuurlijk weten waar je het kunt krijgen. Een grote aanbieder in Nederland is Joy Of Matcha. Zij verkopen de Matcha thee van hoge kwaliteit en daarnaast hebben ze ook wat leuke accessoires. Zo vind je er o.a. de volgende accessoires:

  • Bamboe matcha klopper
  • Bamboe matcha lepel
  • Houder voor Matcha klopper
  • Verschillende matcha kommen

Deze accessoires zijn zeker leuk om te hebben wanneer je gebruik maakt van Joy of Matcha thee. Het leuke van Joy of Matcha is dat je er geregeld leuke aanbiedingen kunt vinden, dit terwijl ze al voordelig geprijsd zijn. Drink jij veel thee, dan is het goed om te weten dat de thee van Joy of Matcha hetzelfde bevat als 10 bakjes thee. Deze thee bevat dus veel meet gezonde voedingsstoffen. Wacht daarom ook niet langer en bestel vandaag nog bij Joy of Matcha. De levertijd van jouw bestelling bij Joy of Matcha is 2-3 werkdagen, hij wordt gratis verzonden wanneer je boven de € 49,- zit.

Ook goed om te weten is dat ze bij Joy of Matcha 30 dagen niet goed geld terug garantie hebben. Zo kun jij zonder zorgen bestellen bij Joy Of Matcha.