Online sapkuren bestellen, snelle levering en 100% Biologisch

Aanbiedingen van JuiceBrothers

We leven in een tijd waar vele bezig zijn met hun gezondheid en dat vooral met hun lichaam. Vele willen er fit uitzien en dat doen ze doormiddel van sporten maar ook de juiste voeding. Vele vergeten dat voeding erg van belang is om gezond te leven, bij JuiceBrothers weten ze precies wat jij nodig hebt om gezond door het leven te gaan.

In 2015 is JuiceBrothers opgericht door 3 vrienden die alle dezelfde gedachten deelden; Hoe maken we sap in z'n meest pure vorm, wat ook nog lekker is? De gedachte was er en dus werd de eerste cold press machine gekocht, samen met een chef werd er gekeken naar de juiste receptuur. Het duurde niet lang of de eerste JuiceBrothers-store werd geopend op de van Woutstraat in Amsterdam. Vandaag de dag heeft JuiceBrothers 8 vestigingen in Nederland, twee in New York en één in Memphis. We kunnen dus wel zeggen dat JuiceBrothers in korte tijd aardig is gegroeid.

Vele voedingsstoffen in de JuiceBrothers producten

Bij JuiceBrothers maken ze dagelijks nieuwe juices van biologische en verse producten. Doordat er gebruikt wordt gemaakt van de cold press machine blijven alle essentiële vitaminen, mineralen en enzymen maximaal behouden. De machine is namelijk voorzien van twee planten die langzaam naar elkaar toe bewegen, zo worden de versproducten letterlijk geperst. Op deze manier komt het sap wat hieruit voortkomt er in zijn puurste vorm uit. Vervolgens mixen ze bij JuiceBrothers de sappen snel door elkaar en bottelen ze de juice. Zo worden alle waardevolle voedingsstoffen behouden.

Online sapkuren, shots, juices en vegan snacks bestellen

Het leuke van JuiceBrothers is dat ze niet alleen maar de JuiceBrothers-Stores hebben, je kunt er namelijk ook gewoon gemakkelijk en snel online bestellen. Woon jij bijvoorbeeld niet in de buurt van een JuiceBrothers-store, maar wil je wel de producten hebben, dan kun je ze gewoon online bestellen. Ook wanneer je online de producten besteld worden ze gewoon vers thuis geleverd. Bij JuiceBrothers vind je o.a. de volgende producten:

  • Bleekselderij sap
  • Easy Coing
  • Prince of Persia
  • Dutch Spice
  • Dragon's Breath

Naast al deze producten vind je een nog veel groter aanbod op de website van JuiceBrothers. Wacht dus niet langer, bekijk snel het assortiment en bestel direct online.

Bestel bij JuiceBrothers

5 Dagen Deeper

€ 200.00

Sappenkuur van 5 dagen met een perfecte mix van groentesap en fruit. Perfect voor een sappenkuur of om af te vallen. 100% biologische ingredienten.
Bekijk op Juice Brothers
Dragon's Breath 250 ml

€ 5.00

Biet, wortel, peer sap met een vleugje grapefruit, appel, citroen en gember dat je mood en immuunsysteem een boost kan geven. 250ml.
Bekijk op Juice Brothers
Gingerade 250 ml

€ 4.00

Een heerlijk Alkaline Water met citroen, limoen, gember en een vleugje Himalaya zout. Natuurlijk 100% biologisch en koud geperst slow juice. 250ml.
Bekijk op Juice Brothers
Chocolate Mylk 420 ml

€ 7.25

Heerlijke amandel chocolademelk met 100% biologische cacaopoeder. Gezoet met kokosbloesemsuiker. Home made van biologische amandelen.
Bekijk op Juice Brothers
Forever young 420 ml

€ 7.50

Een heerlijke sapje van appel, peer en aardbei. 100% Biologisch, koud geperst en vegan. Ook perfect naast een sappenkuur of detox.
Bekijk op Juice Brothers
Beauty shot

€ 3.00

Shot met Biet, Acerola Kers en vloeibare zuurstof voor gezonde rode bloedcellen en een mooie huid. Natuurlijk koudgeperst, 100% biologisch en Vegan.
Bekijk op Juice Brothers
Sweet Green Basil 420 ml

€ 8.00

Gezonde groene sapjes met o.a. ananas, komkommer, selderij, basilicum, spirulina en boerenkool. 100% Biologisch, koudgeperst en vegan. De Sweet Green Basil.
Bekijk op Juice Brothers
Apple oat bar

€ 3.50

Ben je ook zo dol op appel havermout koekjes en mueslirepen? Vegan havermout koek in de smaak appel of banaaan. Deze gezonde krachtpatser is er voor jou.
Bekijk op Juice Brothers
Dragon's Breath 420 ml

€ 7.50

Biet, wortel, peer sap met een vleugje grapefruit, appel, citroen en gember dat je mood en immuunsysteem een boost kan geven. Ook lekker in een sapkuur.
Bekijk op Juice Brothers
3 Dagen Deep

€ 125.00

Sapkuur van 3 dagen met een perfecte mix van groentesap en fruit. Perfect voor een dagje sapvasten of een sapjes dieet. 100% biologische ingredienten.
Bekijk op Juice Brothers
Granola

€ 6.50

Gezonde Granola home made met 100% biologische ingredienten en glutenvrij. Deze ontbijtgranen bevat o.a. boekweit, pompoenpitten, zonnebloempitten en kokos
Bekijk op Juice Brothers
Forever young 250 ml

€ 5.00

Een heerlijke sapje van appel, peer en aardbei. 100% Biologisch, koud geperst en vegan. Ook perfect naast een sappenkuur of detox. 250ml.
Bekijk op Juice Brothers
Bleekselderij Sap 420 ml

€ 7.50

Gezonde bleekselderij groente sap om je weerstand een boost te geven. Een heerlijke juice, natuurlijk 100% Biologisch, koudgeperst en vegan.
Bekijk op Juice Brothers
Gember shot

€ 3.00

Intense Gember shot van 35ml voor een flinke weerstands boost. Natuurlijk koudgeperst, 100% biologisch en Vegan. Probeer ook onze andere gezonde shots.
Bekijk op Juice Brothers
The JB faves

€ 27.00

4 gezonde verse sapjes met korting. 4 bestsellers in hele verschillende smaken. Groen, pikant, rood en zoet. Natuurlijk 100% biologisch en koud geperst.
Bekijk op Juice Brothers