Justlease onbezorgd autorijden voor een vast bedrag per maand

Bekijk de aanbiedingen van Justlease

Ben jij toe aan een nieuwe auto, maar haal jij liever niet je hele spaarrekening leeg? Wij van Top-aanbiedingen kunnen dit wel begrijpen en daarom willen wij je kennis laten maken met Justlease. Het mooie van Justlease is dat jij hier een auto privé kunt leasen, ze noemen dit ook wel private lease. Het aanbod met verschillende auto's bij Justlease is extreem groot en je kunt al een auto leasen vanaf € 199,- per maand. Ze hebben bij Justlease echt heel veel verschillende auto's van alle bekende auto merken zoals Ford, Mazda, Mercedes-Benz, Nissan, Opel, Peugeot, Tesla en Toyota. Natuurlijk hebben ze nog veel meer auto's van andere merken. Het loont dan ook zeker om alle merken te bekijken op de website van Justlease. Een auto leasen bij Justlease is eigenlijk heel gemakkelijk. Je kunt in een paar simpele stappen al een offerte aanvragen. Het leuke is dat jij zelf je auto kunt samenstellen, zo kun je voor het standaard model gaan, maar ook voor de extra opties. Op deze manier kun je de auto zo samenstellen dat die het beste bij jouw past. Uiteraard kosten alle extra opties wel geld, hou daar dus rekening mee.

 

De populairste private leaseauto's van Justlease

Inmiddels worden er al heel veel auto's geleased bij Justlease, hierdoor weten ze precies wat de populaire auto's zijn. De auto's die het meest geleased worden zijn de Peugeot 108, de Ford Fiesta en de Opel Astra Sports Tourer. Natuurlijk zijn dit niet de enige auto's die je kunt vinden bij Justlease echter zijn deze wel heel gewild. Het is dan ook zeker slim om ook de andere auto's te bekijken voor je een keus maakt. Ze hebben meer dan 30 verschillende modellen en bij al deze modellen hebt je een grote keuze aan opties. Het leuke van Private Lease is dat jij een nieuwe auto rijdt, deze heeft dus nog geen kilometers gemaakt en dat is toch wat iedereen wel wilt?

Private lease is autorijden zonder zorgen

Wanneer je kiest voor private lease kies je er voor om te rijden zonder zorgen. Dit komt omdat er heel veel is inbegrepen bij private lease. Zo zit het volgende allemaal bij de lease prijs in:

  • Wegenbelasting
  • Onderhoud en reparaties
  • Pechhulp in alle landen op de groene kaart
  • Na 24 uur recht op vervangend vervoer
  • Een persoonlijk dashboard en een handige app
  • All risk-, WA- en Casco-verzekeringen (exclusief € 300,- eigen risico)
  • Verhaalsbijstand
  • Een flexibele kilometerbundel

Zoals je kun zien zit eigenlijk alles bij de prijs in, het enige dat je nog moet betalen is de brandstof. Verder hoef jij nergens meer naar om te kijken, zo weet je precies wat je per maand kwijt bent en rij je ook nog eens een splinter nieuwe auto. Dit is natuurlijk perfect en een goede reden om te kiezen voor private lease. Met Justlease kun jij dus helemaal rijden zonder zorgen in een splinter nieuwe auto tegen een zeer scherpe prijs. Een goede reden dus om nu snel het aanbod te bekijken en de auto te kiezen die jij maar al te graag wilt rijden.

Wil jij dus ook onbezorgd autorijden voor een vast bedrag per maand? Lease dan nu voordelig een auto bij Justlease. De kans dat zij de perfecte auto voor jou hebben is heel groot, want ze hebben een enorm aanbod met altijd mooie kortingen. Justilease is één van de bekendste leasemaatschappijen van Nederland.